- De som har lest bøkene kommer til å bli forvirret

Endringer for «Game of Thrones»-fansen.

ENDRINGER: Manusforfatterne David Benioff og Dan Weiss har endret ting i sesong 4 av suksesserien «Game of Thrones». Foto: Stellapictures
ENDRINGER: Manusforfatterne David Benioff og Dan Weiss har endret ting i sesong 4 av suksesserien «Game of Thrones». Foto: Stellapictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De som har lest forfatter George RR Martins bokserie «En sang om is og ild», har også visst hva som ville skje gjennom de tre første sesongene av «Game of Thrones».

Nå har imidlertid manusforfatterne David Benioff og Dan Weiss endret i hendelsesforløpet, og dermed er det ingen som vet hva som vil skje utover i fjerde sesong av suksesserien.

Overraskende førsteepisode Oppmerksomme fans la kanskje merke til en liten endring i manus allerede i første episode «To sverd», da karakteren Arya drepte Polliver, mannen som stjal Needle fra henne i andre sesong av serien.

I bøkene var det imidlertid karakteren kalt The Hound som drepte Polliver.

Maisie Williams, som spiller rollen som Arya, forteller i et intervju med Entertainment Weekly at manusforfatterne lot Arya drepe Polliver, for å markere en endring i hennes karakter.

- Det skjer helt klart en endring i hennes karakter. I det øyeblikket hun dreper Polliver, er det akkurat som om hun blir klar over sin egen styrke, forteller hun.

Endret i hendelsesforløpet Det er imidlertid ikke bare små navneendringer som er blitt gjort i manuset. Williams forteller at større ting skiller seg ut fra George RR Martins bøker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer