De tar over for Mina

Radioresepsjonen har lyst til å fake orgasmer, de også.

(Dagbladet.no): Programmet Radioresepsjonen med Steinar Sagen, Bjarte Tjøstheim og Tore Sagen tar over Minas sendeflate mellom klokka 10 og 12 på hverdager, melder NRK.

- De var det klart beste tilbudet vi kunne komme opp med da vi måtte kaste om på sendeflaten på så kort varsel, sier kanalsjef i P3 Marius Lillelien til Dagbladet.no.

Endringen kommer etter at Mina Hadjian mistet jobben som programleder i P3 - etter blant annet å ha skjelt ut medarbeidere på direkten.

- Av alle uviktige program på radioen er Radioresepsjonen det viktigste å få med seg, mener kanalsjef Lillelien.

Ifølge Steinar Sagen har Radioresepsjonen bestemt seg for å følge i sitt vante spor, selv om de et øyeblikk var fristet til å kopiere Mina.

- Men da hadde det vel vært på hue og rumpa ut rimelig kjapt. Vi er snille gutter, og lover å ikke gjøre oss bort. En ting har vi imidlertid tenkt å gjøre helt likt som Mina, nemlig å fake orgasmer live på lufta. Kanskje det til og med blir en egen Fake Orgasme-spalte på torsdager, sier Steinar Sagen til kanalen sin.

Radioresepsjonen har til nå blitt sendt klokka 16 på fredager og helgedagene.

- Hva vil ta over den sendeflaten nå?

TAR OVER FOR MINA: Bjarte Tjøstheim (fra venstre), Tore Sagen og Steinar Sagen er det beste NRK kunne tilby sine lyttere. Foto: ADRIAN ØHRN JOHANSEN
TAR OVER FOR MINA: Bjarte Tjøstheim (fra venstre), Tore Sagen og Steinar Sagen er det beste NRK kunne tilby sine lyttere. Foto: ADRIAN ØHRN JOHANSEN Vis mer

- Det blir et mer musikkorientert program som vil bli lagd i Trondheim, sier Lillelien til Dagbladet.no.

Mina var konferansier under MSN Music Week i Oslo i går kveld, og presenterte musikere som Brett Anderson fra Suede, Radio LXMBRG fra Sverige og britiske The Aeroplanes. Ifølge festivalsjef Christopher Collins sa Hadjian ingenting om P3-saken fra scenen.

- Hun var veldig proff og blid, sier Collins til Dagbladet.no.

Mina uttalte imidlertid samme dag at hun vil slåss for jobben i NRK.

VIL FAKE ORGASMER: Radioresepsjonen tar over Minas sendeflate på hverdager. I likhet med Mina, ønsker de tre gutta å fake orgasmer på direkten.