De tre Elvise menn

GRACELAND , c/o EGERTORGET (Dagbladet): Over hele landet i går var Frelsesarmeen ute for å samle inn penger til ett eneste formål, barna som sulter og fryser i Moldova. På Egertorget var Steinar Albrigtsen i triggerlune og viste at han er den tynne stebroren til Elvis da julenissen lurte seg på bybesøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I utgangspunktet var ikke Steinar spurt om å være Julemusikant i går. Ikke fordi vi ikke ville ha ham, men siden han har vært med helt siden vi begynte med utekonsertene for tre år siden ville vi ikke mase mer på ham. Det syns herr Albrigtsen var dumt, og via via ble det sånn at han dro med seg buddiene Tor Haugen på trommer og Andy Nesblom på bass. En pluss en pluss en blir The St.Einar Albrigtsen Threeo, som gjorde en flott Job i pluss seks grader.

Skakt på

- Det blir liksom ikke jul uten at jeg får være med som Julemusikant. Vi gjør ikke dette fordi vi liker å stå ute å spille og samtidig småfryse på finga, men fordi dette betyr noe for oss. Vi støtter Frelsesarmeen, en av de få organisasjoner i verden der ikke halvpraten av pengene forsvinner i administrasjonskostnader. Dette veit jeg fordi jeg har vært med på flere jobber for armeen, sier Steinar og prøver å få med et snilt, men ganske så sjenert Egertorg-publikum på «Till The Morning Comes».

Ukristelig tid

Noen klappet, noen smilte og noen holdt takte. Men klokka var nok litt skakk på døgnet, ettersom konserten startet kl 14.00. En ukristelig tid (e.kr.) for å få til den helt store klappesusen, men da Steinar gikk ut i Elvis-posisjon med «Santa Claus Is Coming To Town», låta som ble forbudt i Statene i 1957, var det flere som fikk bukseskjelver'n og honket med. Også da nytelsen «Brown Eyed Girl» viste seg fram i all sin ynde. Frekk hu. Men det viktigste var stemningen og at folk følte at de var med på noe veldedig fint. Takk alle sammen, også du i pels som ga 2 x 500 kroner. Maken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer