- De ungene hadde det helt forjævlig

Cam Gigandet om «The O.C.»-tida.

POPULÆR GJENG: Sammen med de «voksne» karakterene spilt av (f.v.) Melinda Clarke, Peter Gallagher og Kelly Rowan, utgjorde Benjamin McKenzie, Mischa Barton, Rachel Bilson og Adam Brody det faste ensemblet i suksesserien «The O.C.». Foto: Stella Pictures
POPULÆR GJENG: Sammen med de «voksne» karakterene spilt av (f.v.) Melinda Clarke, Peter Gallagher og Kelly Rowan, utgjorde Benjamin McKenzie, Mischa Barton, Rachel Bilson og Adam Brody det faste ensemblet i suksesserien «The O.C.». Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En hel generasjon fulgte de privilegerte ungdomskarakterene gjennom den ene dramatiske hendelsen etter den andre i den amerikanske tv-serien «The O.C.» tidlig på 2000-tallet.

Dramaserien fikk enorm suksess, og hovedrolleinnehaverne Mischa Barton (28), Benjamin McKenzie (35), Rachel Bilson (32) og Adam Brody (34) ble verdenskjendiser.

Slik gikk det med «The O.C.»-stjernene.

- Ingen gode minner Sju år etter at siste episode ble sendt, snakker én av skuespillerne nå om hvordan han opplevde stemningen på settet, og om forholdet til de andre skuespillerne.

Cam Gigandet (31) spilte rollen som Kevin Volchok, karakteren Marissas kjæreste, i to av sesongene.

I et nytt intervju med magasinet Elle, gjort i forbindelse med den ferske CBS-serien «Reckless», snakker han nedsettende om tida i «The O.C.».

- Jeg lærte mye. Men ingen av minnene jeg sitter igjen med nå i ettertid er gode. Da jeg spilte i serien, var det bare i den tredje eller fjerde sesongen. De ungene hadde det helt forjævlig. De lot være å huske replikkene sine, med vilje. De var unge, sier Gigandet i intervjuet.

- Var slem 31-åringen understreker flere ganger at han ikke har hatt noe kontakt med noen av de tidligere kollegene sine i ettertid.

- Faktisk var Ben McKenzie nokså slem mot meg. Jeg hadde ikke så mye erfaring på den tida, og han oppførte seg litt dårlig. Men jeg elsker ham. Jeg synes han er en fantastisk skuespiller og jeg elsker «Southland».

Etter at siste «The O.C.»-episode ble sendt for sju år siden, har seriens stjerner hatt vekslende hell hva videre karrierer gjelder.

- INGEN GODE MINNER: Cam Gigandet (31) fikk sitt gjennombrudd i dramaserien «The O.C.». Til tross for at han lærte mye, ser han ikke tilbake på den tida med utelukkende bredt glis om munnen. Foto: Stella Pictures
- INGEN GODE MINNER: Cam Gigandet (31) fikk sitt gjennombrudd i dramaserien «The O.C.». Til tross for at han lærte mye, ser han ikke tilbake på den tida med utelukkende bredt glis om munnen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Mischa Barton, som spilte den trøblete Marissa Cooper i serien, har blitt arrestert for fyllekjøring og oppbevaring av narkotika, og siden tvangsinnlagt på en psykiatrisk institusjon.

Gigandet får også spørsmål om han har hatt noe kontakt med sin tidligere tv-kjæreste i ettertid.

- Mischa? Jeg har egentlig ikke... Var hun der? Jeg har ikke engang minner om henne, sier han til Elle.

Vampyr-gjennombrudd Selv om mange husker Gigandet fra gjennombruddrollen hans i «The O.C.», var det først i 2008 at han fikk sitt store gjennombrudd, med rollen som vampyren James i den første «Twilight»-filmen.

I 2010 spilte han i filmen «Burlesque», mot blant andre Christina Aguilera og Cher, og har også vært å se i thrilleren «The Roommate» (2011), og er nå aktuell i tv-serien «Reckless» som sendes på NBC i Amerika.

- DÅRLIG OPPFØRSEL: Cam Gigandet synes at tidligere kollega Benjamin McKenzie var slem mot ham innimellom, men understreker at han likevel er stor fan av skuespilleren. Om Mischa Barton, som var hans tv-kjæreste, sier han at han ikke engang husker at hun var på settet. Foto: Stella Pictures
- DÅRLIG OPPFØRSEL: Cam Gigandet synes at tidligere kollega Benjamin McKenzie var slem mot ham innimellom, men understreker at han likevel er stor fan av skuespilleren. Om Mischa Barton, som var hans tv-kjæreste, sier han at han ikke engang husker at hun var på settet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer