- De ungene hadde det helt forjævlig

Cam Gigandet om «The O.C.»-tida.

POPULÆR GJENG: Sammen med de «voksne» karakterene spilt av (f.v.) Melinda Clarke, Peter Gallagher og Kelly Rowan, utgjorde Benjamin McKenzie, Mischa Barton, Rachel Bilson og Adam Brody det faste ensemblet i suksesserien «The O.C.». Foto: Stella Pictures
POPULÆR GJENG: Sammen med de «voksne» karakterene spilt av (f.v.) Melinda Clarke, Peter Gallagher og Kelly Rowan, utgjorde Benjamin McKenzie, Mischa Barton, Rachel Bilson og Adam Brody det faste ensemblet i suksesserien «The O.C.». Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En hel generasjon fulgte de privilegerte ungdomskarakterene gjennom den ene dramatiske hendelsen etter den andre i den amerikanske tv-serien «The O.C.» tidlig på 2000-tallet.

Dramaserien fikk enorm suksess, og hovedrolleinnehaverne Mischa Barton (28), Benjamin McKenzie (35), Rachel Bilson (32) og Adam Brody (34) ble verdenskjendiser.

• Slik gikk det med «The O.C.»-stjernene.

- Ingen gode minner Sju år etter at siste episode ble sendt, snakker én av skuespillerne nå om hvordan han opplevde stemningen på settet, og om forholdet til de andre skuespillerne.

Cam Gigandet (31) spilte rollen som Kevin Volchok, karakteren Marissas kjæreste, i to av sesongene.

I et nytt intervju med magasinet Elle, gjort i forbindelse med den ferske CBS-serien «Reckless», snakker han nedsettende om tida i «The O.C.».

- Jeg lærte mye. Men ingen av minnene jeg sitter igjen med nå i ettertid er gode. Da jeg spilte i serien, var det bare i den tredje eller fjerde sesongen. De ungene hadde det helt forjævlig. De lot være å huske replikkene sine, med vilje. De var unge, sier Gigandet i intervjuet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer