Stjernekamp 2018

De utstemte artistene om kveldens «Stjernekamp»-finale: - Blir tett løp

- Ulrikke er i krig nå, det er mer tydelig på henne.

FINALISTER: Ella Marie Hætta Isaksen og Ulrikke Brandstorp møter hverandre i finalen i «Stjernekamp» i kveld. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
FINALISTER: Ella Marie Hætta Isaksen og Ulrikke Brandstorp møter hverandre i finalen i «Stjernekamp» i kveld. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Årets «Stjernekamp»-sesong går mot slutten. I dag skal det endelig avgjøres hvem som stikker av med tittelen «Norges ultimate artist» for 2018.

Ulrikke Brandstorp (23) og Ella Marie Hætta Isaksen (20), som også tilfeldigvis er de yngste deltakerne i år, har slått ut de andre deltakerne en etter en.

Nå står de to jentene igjen med bare hverandre som konkurrent.

De utstemte deltakerne har vært med på deler av den samme reisen som Ella Marie og Ulrikke nå går inn i siste etappe av.

For noen ble det en kortere ferd, mens andre har fulgt de to jentene et godt stykke på veien. Ole Børud (41) var med helt til semifinalen, da han - til manges overraskelse - ble stemt ut av seerne.

De siste ti ukene er det nettopp de andre deltakerne som har vært nærmest de to jentene som nå er i finalen. Dagbladet har tatt en prat med artistene for å finne ut hvem de tror kommer til å vinne «Stjernekamp».

- Blir et tett løp

Dag Ingebrigtsen (59) var den første som måtte reise hjem fra «Stjernekamp». Hvem som vinner i kveld vil han ikke spå. Han mener imidlertid Ulrikke har vokst mye under konkurransen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer