Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«De vil bare gå i ett med tapetet»

Lufta er ute av Air-ballongen.

||| ALBUM: Elleve år etter Air de slo igjennom med «Moon Safari», har jeg kommet til en konklusjon når det gjelder Nicolas Godin og Jean-Benoît Dunckel: Franskmennene er kikkere. Voyeurer som aldri ønsker å delta, bare å trekke seg tilbake, se og dokumentere.

Dette forklarer deres forkjærlighet for filmmusikk, der estetikken handler mer om å være enn å synes, og det forklarer hvorfor Airs eteriske musikkstil framstår vagere og mer introvert for hvert album de gir ut.

På «Love 2» har de riktignok peppet opp det i hovedsak instrumentalorienterte lydbildet med litt rønneraktig sekstitallsstilisme og retroklingende orgelrytmer, det er ikke bare astralpop med klassiske Airske bassganger og introvert dududu-nynning, men det hjelper fint lite, når det er åpenbart at de egentlig bare ønsker å gå i ett med tapetet.

«De vil bare gå i ett med tapetet»
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling