- PLUMPT OG UNØDVENDIG: Bergens Tidende-kommentator Eirin Eikefjord synes ordbruken i Dagens Næringslivs restaurantanmeldelse var plump og unødvendig. Foto: Privat
- PLUMPT OG UNØDVENDIG: Bergens Tidende-kommentator Eirin Eikefjord synes ordbruken i Dagens Næringslivs restaurantanmeldelse var plump og unødvendig. Foto: PrivatVis mer

Dagens Næringsliv anmeldte restauranten Lysverket i Bergen

- De ville ikke skrevet at dette måltidet er som en mann som overkompenserer for en liten tiss

Dagens Næringslivs restaurantanmeldelse falt ikke i god smak hos Eirin Eikefjord.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Dagens Næringsliv har vært på restauranten Lysverket i Bergen, spist, anmeldt og oppsummert måltidet: «Det er flinkt, men litt som hun flinke piken i klassen på 168, med b-cup og Jennifer Aniston-hår som jobber og jobber for å få fem i alt, men aldri kommer til å komme inn på medisin». Det synes ikke du var så flinkt, Eirin Eikefjord?

Eirin Eikefjord Kommentator i Bergens Tidende.Kritiserer matanmelderne i Dagens Næringsliv for å være sexistiske.I en anmeldelse av Lysverket i Bergen ble blant annet BH-størrelsen b-cup brukt i beskrivelsen av restaurantens ambisjoner.

- Nei, jeg synes det var plumpt og unødvendig. Å bruke kvinners kropp og evner på en sånn nedlatende måte er upassende og merkelig.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn