Deadmau5 ut mot norske Kyrre (22)

- Gleder meg til å høre dette i heisen.

KYGO-DISS: Joel Thomas Zimmerman, alias deadmau5, gikk nylig ut mot norske Kygo på Facebook. Foto: Getty Images/NTB Scanpix
KYGO-DISS: Joel Thomas Zimmerman, alias deadmau5, gikk nylig ut mot norske Kygo på Facebook. Foto: Getty Images/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kyrre Gørvell-Dahl (22) fra Bergen, bedre kjent under artistnavnet Kygo, spiller på elektronikafestivalen rundt omkring i hele verden, har låter som har blitt spilt over 75 millioner ganger på musikkdelingsnettstedet SoundCloud, og har blitt headhuntet av store artister, blant annet Coldplay, til å remikse låtene deres.

En annen artist om har gjort mye av det samme som Kygo, er kanadiske Joel Thomas Zimmerman (33), alias deadmau5.

- Lobby-musikk er tilbake Men deadmau5 er ikke imponert over sin kollega, ifølge 730.no.

- Jeg gleder meg til å høre dette i heisen. Gled dere folkens, lobby-musikk er tilbake, skrev han nylig på Facebook, og lenket til en nettsak om Kygo.

Det kan likevel se ut som om Kygo tar det hele med et smil. Han har nemlig tatt et bilde av deadmau5' innlegg, og postet det på Instagram.

«Elevatorhouse», skriver han under bildet.

Bidrar i «Entourage» Mandag ble det kjent at Kygo har en låt med i den kommende «Entourage»-filmen, og at han sa nei til å bidra til storfilmen «The Hunger Games». 22-åringen har foreløpig ikke sluppet egne låter, men debutsingelen er ventet snart. Albummet er ventet å komme i løpet av våren 2015.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer