Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Deadwood» rir inn i solnedgangen

Tredje sesong blir den siste.

(Dagbladet.no): Den kritikerroste, mørke westernserien «Deadwood» får ikke fortsette ut over sesong tre på amerikansk TV, melder CNN.

Kabelselskapet HBO har bestemt seg for å tillate at skuespillerne får gjøre andre ting, og dermed tyder alt på at det nå går mot slutten.

Sesong 3 starter i USA 11. juni.

«Deadwood» har vært sendt på TV 2 i Norge, og finner sted i Dakota på 1870-tallet. Byen er preget av totalt moralsk forfall, med prostitusjon, narkotika og vold som sentrale elementer. Sesong 1 fikk terningkast seks av Dagbladets anmelder Fredrik Wandrup.

Serieskaper David Milch går nå over til «John From Cincinatti» - en annen HBO-dramaserie, denne gangen med surfing som tema.

BLIR TATT AV: Sesong 3 av «Deadwood» blir trolig den siste. FOTO: HBO
BLIR TATT AV: Sesong 3 av «Deadwood» blir trolig den siste. FOTO: HBO Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling