Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Deadwood»-stjerne spiller leiemorder

«Hitman»-filmen er på god vei.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Opprinnelig var det Vin Diesel som var tiltenkt rollen som leiemorderen Agent 47 i filmatiseringen av den danske spillserien «Hitman».

I den voksne spillserien er det om å gjøre å likvidere bestemte personer så effektivt som mulig, helst uten å bli oppdaget av omgivelsene.

Fra «Deadwood»

Det går ofte brutalt for seg, noe det garantert også vil gjøre i filmatiseringen som ifølge Ain\'t it Cool News nå har fått grønt lys.

Den nyeste kandidaten til rollen som Agent 47 er nå Timothy Olyphant - for de fleste mest kjent for rollen som Seth Bullock i tv-serien «Deadwood».

Kommer neste år?

Ikke nok med det: På produsentsiden er ingen ringere enn Luc Besson med på laget, sammen med Chuck Gordon, Adrian Askarieh og Daniel Alter.

Manuset til filmen er skrevet av Skip Woods, som også leverte fra seg «Swordfish». Ifølge Ain\'t it Cool News er det ikke utenkelig at filmen kommer på kino neste høst.

TIL FILMEN: Agent 47 er hovedpersonen i «Hitman»-spillene. Nå går han til filmen. Foto: IO INTERACTIVE / EIDOS
TIL FILMEN: Agent 47 er hovedpersonen i «Hitman»-spillene. Nå går han til filmen. Foto: IO INTERACTIVE / EIDOS Vis mer
NY ROLLE: Timothy Olyphant er kjent som Seth Bullock i western-serien «Deadwood». Nå skal han spille leiemorder i «Hitman»-filmen.
Hele Norges coronakart