Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Deathmatch i «Half-Life 2»

Nå har Valve åpnet for flerspilling i storspillet.

 • Se bilder fra spillet
 • Spillblogg
 • Alt om spill!
 • Diskuter spill(Dagbladet.no): De av dere som nå er ferdige med «Half-Life 2» har nå fått nok en grunn til å logge dere på Steam.

  Nå har nemlig Steam åpnet for nedlasting av flerspillermodusen Deathmatch i spillet. Her får du mulighet til å spille mot andre spillere over internett - og våpenet du starter med er det unike gravitasjonsgeværet. Senere kan du også få de fleste andre våpnene i spillet.

  Deathmatch til «Half-Life 2» blir automatisk lastet ned når du starter Steam, som er Valves nettportal for distribusjon og autentisering av spill. Flerspillerdelen startes opp som et eget spill i menyen, og består foreløpig av to baner (prison-based dm_lockdown og the streets-of-City 17 style dm_overwatch). Flere er utvilsomt på vei.

  Dette er noe du kan være med på, ettersom Valve har satt i gang en utviklingskonkurranse for Deathmatch-kart. Har er førsteprisen 5000 dollar, med to «trøstepremier» på 3000 dollar hver.

  Ellers kan vi nevne at Valve delvis har vunnet over Vivendi Universal i den pågående rettsaken mellom de to. Retten har gitt Valve medhold i at det var galt av Vivendi Universal å distribuere Valve sine spill til nettkaféer uten godkjenning fra Valve, skriver BBC.

 • Les vår anmeldelse av «Half-Life 2» her.
<B>KAST ET TOALETT:</B> Nå kan du gå til angrep mot andre spillere i «Half-Life 2» over internett. Valve har sluppet to Deathmatch-brett, der du kan slynge ting mot motstanderne med gravitasjonsgeværet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media