Debatter med fullt navn

Navn og bilde vil gjøre debattene bedre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Nå kan du delta i debattene på Dagbladet.no med ditt fulle navn og bilde. Det vil gjøre debattene enda bedre. Debattanter som identifiserer seg vil få ekstra synlighet i diskusjonene, vi tror identifiserbare debattanter er mer demokratisk og mer skjerpende for debatten.

Vi kommer til å beholde mulighetene vi har hatt tidligere til å identifisere seg ved kallenavn. Vi kommer også til beholde muligheten til å poste innlegg uten å være registrert, men ved å bekrefte en epostadresse.

Dette beholder vi fordi det kan være mange legitime grunner til å være anonym. Mer om anonymitet kan du lese i denne artikkelen.

Debattsystemet på Dagbladet.no har ført leserne våre og journalistene våre tettere enn noen gang tidligere. Ved hjelp av en rekke ulike teknikker har vi laget et system som gjør det lettere å luke ut usaklige innlegg, og lettere å finne de gode innleggene. Debattene har gjort oss til en mye bedre nettavis. Alle journalistene i nettredaksjonen følger med i debattene på sine saker. Vi tar kommentarene og innspillene alvorlig. Daglig fører innspillene fra våre lesere til korrigeringer, presiseringer, oppfølgere eller helt nye saker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer