Debatter med fullt navn

Navn og bilde vil gjøre debattene bedre.

(Dagbladet.no): Nå kan du delta i debattene på Dagbladet.no med ditt fulle navn og bilde. Det vil gjøre debattene enda bedre. Debattanter som identifiserer seg vil få ekstra synlighet i diskusjonene, vi tror identifiserbare debattanter er mer demokratisk og mer skjerpende for debatten.

Vi kommer til å beholde mulighetene vi har hatt tidligere til å identifisere seg ved kallenavn. Vi kommer også til beholde muligheten til å poste innlegg uten å være registrert, men ved å bekrefte en epostadresse.


Dette beholder vi fordi det kan være mange legitime grunner til å være anonym. Mer om anonymitet kan du lese i denne artikkelen.

Debattsystemet på Dagbladet.no har ført leserne våre og journalistene våre tettere enn noen gang tidligere. Ved hjelp av en rekke ulike teknikker har vi laget et system som gjør det lettere å luke ut usaklige innlegg, og lettere å finne de gode innleggene. Debattene har gjort oss til en mye bedre nettavis. Alle journalistene i nettredaksjonen følger med i debattene på sine saker. Vi tar kommentarene og innspillene alvorlig. Daglig fører innspillene fra våre lesere til korrigeringer, presiseringer, oppfølgere eller helt nye saker.


Slik kommer du i gang med navn og bilde

Vi synes det er bra om du skriver med ditt ekte navn og viser hvem du er. Det betyr at du tør å stå for det du mener. For å komme i gang, må du lage deg en profilside og laste opp et profilbilde på den.

Dersom du allerede har en profilside, vil du automatisk få tilbud om å signere debattene med navn og bilde når du logger inn. Dersom du ikke har profilside, kan du lett opprette dette. Dersom du ikke har logget på noen tjenester på Dagbladet før, kan du gå rett til siden for nye brukere. Hvis du har brukt innloggingstjenester på Dagbladet tidligere, kan du logge inn med ditt startpass og gå til denne siden. Det bildet du laster opp til profilen din, er det samme som vil bli vist i debattsystemet.

Du kan velge hvordan profilen din skal se ut. Slik ser for eksempel profilen til min kollega Unn Conradi Andersen ut.

PS: Har du fått med deg at Dagbladet.no lanserte en ny debattseksjon på nettet i dag?

<B>DEBATT:</B> Nå kan du skrive med fullt navn og bilde i debattene på Dagbladet.no.