Dirty John

Debra trodde hun hadde møtt drømmemannen, men John bar på mørk hemmelighet: - Det er så drøyt

«Dirty John» er høstens snakkis.

GÅTEFULL: For Debra Newell framsto John Meehan (bildet) som drømmemannen. Sannheten skulle vise seg å være en helt annen, men det oppdaget Newell først etter at hun hadde fått ring på fingeren. Foto: Michigan Department of Corrections
GÅTEFULL: For Debra Newell framsto John Meehan (bildet) som drømmemannen. Sannheten skulle vise seg å være en helt annen, men det oppdaget Newell først etter at hun hadde fått ring på fingeren. Foto: Michigan Department of Corrections Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det er så drøyt. Jeg anbefaler ikke å høre på denne podkasten hvis du går gjennom en lite opplyst park, eller er usikker på om du har husket å låse døra.

Gåsehuden til TV-anmelder og blogger Asbjørn Slettemark kan nesten merkes gjennom telefonrøret. Som storkonsument av TV-serier, film og podkaster har han sett og hørt det meste, og akkurat nå er det Los Angeles Times' «Dirty John» Slettemark har lagt sin elsk på.

Han er ikke alene - i skrivende stund ligger podkasten på førsteplass på den norske topplista.

Podkasten - og den tilhørende reportasjeserien - tar for seg forholdet mellom den 59 år gamle interiørdesigneren Debra Newell og hennes femte ektemann, John Meehan (55).

  • OBS: Den videre teksten inneholder spoilere. Hvis du ikke vil vite hva som skjer i «Dirty John» bør du slutte å lese nå, og heller se hvilke andre true crime-historier Dagbladet har å by på.

Lege og krigsveteran

California-kvinnen Debra blir stormende forelsket i den høyreiste, kjekke mannen hun har møtt via en datingside på nett. Han utgir seg for å være anestesi-lege og Afghanistan-veteran, og paret flytter etter kort tid sammen og gifter seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer