Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Debuterte på rød løper

-  Natassia kommer til å bli stjerne, sa motspiller Jennifer Garner på «Elektra»-premieren i Las Vegas natt til i går norsk tid.

LAS VEGAS (Dagbladet): -  Natassia, Natassia, hylte fansen på den røde løperen i Las Vegas. Selv om «Elektra» ikke kommer på amerikanske kinoer før neste helg, hadde flere med seg bilder av den norske skuespilleren som de ville ha signert. Natassia Malthe vokste opp i Drøbak, Canada og Oslo.

700 fans og flere hundre pressefolk fra hele verden var samlet rundt den røde løperen på Palms hotell for verdenspremieren på «Elektra», med Garner i hovedrollen og den norske skuespilleren i en av de største birollene.

-  Jeg er ikke så nervøs, bare fryktelig kald, hutret Malthe, som høstet jubel fra publikum da hun kom ut av limousinen i en hvit tettsittende kjole.

-  Blir filmstjerne

En samlet Hollywood-presse var på plass for å se om Garner troppet opp med sin ennå ikke bekreftede kjæreste, skuespilleren Ben Affleck. Affleck var ikke å se, men fotografene gikk amok da et graviditetsrykte begynte å svirre. Men overfor Dagbladet holdt Garner fokus på sin norske motspiller.

-  Hun var så artig å være sammen med. Og hun er en fantastisk kysser!

-  Hva tror du om hennes framtid i filmbransjen?

-  Natassia? Hun kommer til å bli en stjerne, det er det ingen tvil om, fastslo Garner. Hun utelukker heller ikke at det kan bli en «Elektra»-oppfølger. Malthe har en klausul i sin kontrakt om at hun er forpliktet til å delta i en eventuell «Elektra 2». I filmen spiller Malthe den onde superskurken Typhoid Mary.

På rulleteksten

Etter premieren festet Malthe, Garner og resten av skuespillerne og deres venner i VIP-avdelingen Skybox på Palms hotell.

-  Nå er jeg bare glad. Filmen er som forventet nokså kommersiell, men jeg er veldig fornøyd med min egen innsats. Det var stas å få navnet på rulleteksten. Så du det? undret Natassia.

Festen endte i rolige former med vin og sjømat på «Real World»-suiten på Palms, hvor MTV i sin tid spilte inn første sesong av sin populære realityserie.

Det er nå klart at «Elektra» skal åpne på hele 3000 kinoer til helga, noe som bare er forbeholdt de store amerikanske filmproduksjonene. Sist uke ble det også klart at Malthe har fått hovedrollen i filmgiganten Sonys actionfilm «Dead Or Alive», som har et budsjett på 180 millioner kroner. Innspillingen begynner i Kina i mars.

«Elektra» har norsk premiere 8. april.

KAMERATEKKE: «Natassia, Natassia, over here!» Fotografene skrek seg hese da Natassia Malthe ankom sin første røde løper i Las Vegas. Flere av de frammøtte visste godt hvem Malthe var og hadde med seg bilder av henne som de ville ha signert. Hun kan være Norges første filmstjerne i USA på lang tid.
SKRØT: Jennifer Garner.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media