Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss


Debutromanen til Petter (78) kom inn på bestselgerlista

- I mitt hode er jeg fremdeles ung og lovende, sier Petter Fergestad (78).

HJEMMEKONTOR: Petter Fergestad har sittet lange dager på sitt hjemmekontor etter at han ble pensjonist. Nå er 78-åringen endelig bokdebutant og har gitt ut boka «Armageddon-algoritmen».&nbsp;<span style="background-color: inherit;">Foto: Jørn H. Moen</span>
HJEMMEKONTOR: Petter Fergestad har sittet lange dager på sitt hjemmekontor etter at han ble pensjonist. Nå er 78-åringen endelig bokdebutant og har gitt ut boka «Armageddon-algoritmen». Foto: Jørn H. Moen Vis mer

DRAMMEN (Dagbladet): - Mange synes det er så gøy at jeg er debutant i en alder av 78. Men i mitt hode er jeg som jeg alltid har vært. Der er jeg fremdeles ung og lovende, sier Petter Fergestad (78) og smiler lurt bak de runde brillene.

Fergestad kunne i april trekke inn lukten av trykksverte fra sin første utgitte roman - i en alder av 78 år. Og tydeligvis er det flere som opplever ham som lovende.

Første opplag på 1000 eksemplarer ble revet vekk på halvannen uke, med andre opplag klatret han til en 12. plass på den offisielle bestselgerboklista for skjønnlitteratur. Nå er tredje opplag på vei.

- Jeg har falt ut av boklistene nå, men det er fordi boka har vært utsolgt, sier han med sin nye thriller foran seg på bordet.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?