Deepika trosser truslene

Deepika Thathaal (26) hisset på seg det pakistanske miljøet i Norge da hun viste sin nakne rygg i musikkvideoen «History» i 1996. Her kan du se bildene fra den nye videoen «I Saw You» - med en like lettkledd Deepika.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg gjør det jeg har lyst til. Det var ikke aktuelt å ha på seg joggedress og lue når jeg skulle lage den nye videoen bare fordi folk hadde problemer med «History». Men jeg har heller ikke lagd den for å irritere folk, understreker Deepika.

Videoen til den rocka førstesingelen «I Saw You» og den noe mørkere andresingelen «Plan Of My Own» ble spilt inn i Los Angeles i slutten av juli. I begge videoene viser Deepika, som etter planen skal lanseres over hele verden under artistnavnet Deeyah, mye naken hud.

Telefontrusler

I en periode etter at «History» ble sluppet på video i 1996, fikk hun flere telefontrusler på arbeidsplassen.

- Jeg vet ikke hvorfor reaksjonene var så sterke på «History». På noen av bildene som ble trykt, kunne det kanskje se ut som om jeg gikk naken, jeg viste hele ryggen i noen scener. Nå viser jeg mest mage og rygg og kanskje litt kløft.

Det er sju år siden Deepika i 1996 var hovedsatsingen til det norske plateselskapet BMG. Hun var den første store artisten med innvandrerbakgrunn her i landet og ble spådd en lysende karriere. Men til tross for massiv presseomtale og gode kritikker endte salget på skuffende 3000 eksemplarer. Da deler av det pakistanske miljøet i Oslo hadde hisset seg opp over at hun viste den nakne ryggen sin i «History», flyttet hun til London for å forfølge popstjernedrømmen derfra. Hun fikk en sensasjonelt god kontrakt med den engelske plategiganten Warner og eksmanageren til Prince styrte karrieren hennes. Men da Warner-sjefen som hadde undertegnet kontrakten med henne fikk fyken og manageren kort tid etter døde av kreft, var hun igjen nesten på bar bakke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer