Definitivt slutt for David Chappelle

Tv-showet hans av lufta for godt.

(Dagbladet.no): Allerede ved begynnelsen av året ble det massivt annonsert for tredje sesong av tv-showet til komikeren David Chappelle.

Men på tv-skjermen dukket det ikke opp noe show.

- Helt slutt

Og ikke kommer det noe heller, forteller komikeren Charlie Murphy, som jobbet tett med Chappelle gjennom de to første sesongene av komishowet, skal vi tro Yahoo News.

- «Chappelle\'s Show» er over, mann. Ferdig. Det tok lang tid for meg å manne meg opp til å si de ordene, men det er mye lettere nå - fordi det er sant, fortalte Murphy, som forøvrig er storebroren til Eddie Murphy, til TV Guide.

Omtrent halvveis i innspillingen av tredje sesong av serien, forsvant Chappelle. Det ble senere kjent at han hadde reist til Sør-Afrika for å frivillig la seg innlegge på en «klinikk for velvære» av noe slag. Grunnen til dette er uviss, men det har vært spekulert i det ville og det brede.

- Tv-serienes Tupac

- Jeg er skuffet over at det endte på måten det gjort, men jeg er ikke sint på noen. «Chappelle\'s Show» var som tv-serienes Tupac. Da den først kom på lufta, fikk den alles oppmerksomhet - det var en skinnende stjerne. Men den brant raskt ut, av en eller annen grunn, den brant ut skikkelig raskt, sier Murphy.

Comedy Central, som hadde tv-programmet, kommer alltid til å ha åpne dører for Chappelle, fortalte Aileen Budow i kanalen på onsdag. Sjefen for kanalen, Doug Herzog, hadde et møte med Chappelle den 3. juni - men det var siste gang de snakket sammen.

- Nå kan jeg gå ut og gjøre stand-up. Jeg har fått tilbud om å spille i filmer. Det har tatt helt av, sier Murphy - og uttrykker sin takknemlighet til David Chappelle.

De siste månedene har Chappelle holdt seg under jorda, men han dukker med ujevne mellomrom opp på små komiklubber og holder uannonserte opptredener.

BORTE FOR GODT: Det blir ikke noe mer av «Chappelle\'s Show».