Deiligst i verden

Dagbladet.nos lesere har kåret de mest sexy kjendisene i verden. Se lista!

I går skrev Dagbladet.no om bladet Heat Magazines kåring av de mest sexy kjendisene. 2500 lesere av bladet sendte inn sine stemmer. Kylie Minogue og Robbie Williams vant.

I samme artikkel ba vi Dagbladet.nos lesere stemme på hvem de synes er mest sexy. Vi brukte den samme lista som Heat Magazine, men la til en mannlig og en kvinnelig kjendis som vi mente kunne utmerke seg på lista - Andy Garcia og Anna Kournikova.

Klokka 0730 i morges var det kommet inn hele 5873 stemmer på Dagbladet.no.

Blant våre kvinnelige lesere var det liten tvil: Brad Pitt slo knockout på alle, og fikk 30,3 prosent (531 stemmer) av stemmene på lista over de mest sexy mannlige kjendisene. Deretter fulgte George Clooney med 14 prosent (246 stemmer) og Robbie Williams med 13,6 prosent (239 stemmer).

På lista over de mest sexy kvinnene, var konkurransen mye hardere. Men Jennifer Lopez stakk til slutt av med seieren, etter å ha fått 18,5 prosent (762 stemmer). Kylie Minogue fulgte på en andreplass med 15,6 prosent (643 stemmer). Tredjeplassen gikk til Anna Kournikova, som fikk 14,1 prosent (582 stemmer).

Det mest oppsiktsvekkende på lista over kvinnene, var kanskje at Victoria Beckham havnet helt nederst med bare én prosent av stemmene (42 stemmer).

Her er tallene:

Her kan du se avstemningen og lista fra Heat Magazine