Del «Halo 3»-historien med tre venner

Satser på samarbeid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

AMSTERDAM (Dagbladet.no): I går kveld avholdt Microsoft en pressekonferanse om det kommende Xbox 360-storspillet «Halo 3» i Amsterdam.

Fram til i går hadde spillutvikleren Bungie vært uklar spesielt på ett område ved «Halo 3»: Hvorvidt spillerne kunne samarbeide om å spille gjennom historiedelen (i «Halo 2» kunne to spillere samarbeide på en skjerm i samme stue, men ikke over Xbox Live). Men da de endelig tok bladet fra munnen, skjedde det til gjengjeld med stil.

Når «Halo 3» slippes i Norge den 26. september i år, kan opptil fire spillere koble seg sammen for å oppleve protagonisten Master Chiefs kamp mot den utenomjordiske og invaderende Covenant-rasen - i rollen som fire forskjellige spillere.

- Når man samarbeidet i «Halo 1» ga ikke det noe mening historiemessig ettersom man styrte to Master Chiefer, men straks det kom en kuttscene var det kun én av dem. Denne gangen er det Master Chief, Arbiter, og to Eliter, og alle har hver sin bakgrunnshistorie, fortale Frank O\'Connor i Bungie til  Dagbladet.no i går.

- Elitene starter spillet med eliteutstyr, så de slipper å tenke på om de skal beholde våpnene sine, eller skaffe nye underveis ... og de vil ha noen interessante reaksjoner underveis, ettersom de fortsatt føler et visst ubehag ved situasjonen, sier O\'Connor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer