Aksel Hennie:

Deler blodig bilde

Skuespiller Aksel Hennie ble skadet under filminnspilling, skriver han på Instagram.

SKADET: Aksel Hennie forteller i et innlegg på Instagram at han ble skadet under filminnspilling. Foto: Foto: Jacques Hvistendahl
SKADET: Aksel Hennie forteller i et innlegg på Instagram at han ble skadet under filminnspilling. Foto: Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Bare enda et eksempel på det åpenbare faktum at livet er fylt med risiko. Vi kan prøve å skylde på oss selv eller andre, lage regler og hva enn annet for å prøve å regulere konsekvensene av våre handlinger. Men ulykker vil fortsette å skje så lenge mennesker er involvert, skriver Hennie på Instagram.

På bildene og videoene på Hennies Instagram ses han med et stygt sår i hodet. I en av videoene vises han mens han får bandasje rundt hodet.

Dagbladet vet ikke når skaden skjedde, men etter storyen til Hennie på Instagram å tyde, kan det virke som at dette er en fersk skade.

I storyen ses han ved siden av det som ser ut som en sykepleier, der han spør:

- Hva er det finske ordet for bedøvelse?

Det er uklart hvilken film det dreier seg om, men Cinema skrev i september at Hennie da skal ha vært i gang med actionfilmen «Immortal» i Finland. Handlingen i filmen skal være lagt til andre verdenskrig.

Dagbladets har så langt ikke lyktes å komme i kontakt med Aksel Hennie. Manager Martin Braathen sier følgende til Dagbladet:

- Det har jeg ingen kommentar til.

Deles dager etter tragisk ulykke

Hennie deler bildet bare noen dager etter den alvorlige ulykken der skuespiller Alec Baldwin med et uhell skjøt og drepte filmfotograf Halyna Hutchins. Hendelsen skjedde under innspillingen av filmen «Rust».

Det er uklart om Hennie sitt innlegg har noen sammenheng med denne hendelsen.

Baldwin avfyrte et rekvisittvåpen som traff Hutchins i brystet. Hun ble fraktet til sykehus, men livet sto ikke til å redde.

Tidligere har det blitt kjent at Baldwin fikk pistolen fra regiassistent, Dave Halls. Halls tok en av de tre pistolene som ble brukt under innspillingen, og fortalte Baldwin at det var en «cold gun», som betyr at pistolen ikke skal kunne gjøre potensiell skade.

Det var derimot en «hot gun», og ifølge rettsdokumenter skal pistolen ha inneholdt ekte ammunisjon, skriver nyhetsbyrået AP.

Dette har startet en diskusjon i USA om sikkerheten på filmsett.

Brannskader under innspilling

En annen kjent skuespiller som har pådratt seg skade på filmsett er Jakob Ofterbro. Under innspillingen av TV-serien «Hamilton» i Sverige i 2018, pådro han seg alvorlige brannskader i ansiktet.

Brannskaden oppsto under opptak da en eksplosiv væske eksploderte på settet og rammet skuespilleren. Det har likevel ikke stoppet Oftebro.

- Det var bare å komme seg opp på hesten igjen, sa han i et intervju med Dagbladet tidligere i år.

- Filmingen ble utsatt ett år på grunn av brannskaden, men jeg er helt fin nå. Jeg er ikke blitt skremt, og gjør mange stunts selv i den «Hamilton 2», sa Ofterbro.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer