Deler scene med Adams

Kristian Valen får en av sine største drømmer oppfylt når han til sommeren skal dele scene med Bryan Adams. Nå håper han å synge duett med sitt store forbilde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO/LILLEHAMMER (Dagbladet): De to skal spille under åpningsshowet til Viking Stadion i Stavanger 2. juni. Og det jobbes for en fellesopptreden med de to.

- Herregud, det ville vært dritkult å synge sammen med ham. Jeg hadde ikke sagt nei takk til det. Men det er ikke opp til meg om vi får til det. Det er managementene som har dialogen, sier Valen til Dagbladet.

- Da jeg ble spurt, trodde jeg egentlig ikke at det var sant. Men nå gleder jeg meg voldsomt. Det har ikke helt gått opp for meg ennå. Men det er klart: Det er Adams som er stjerna her, ikke jeg.

Eget album

Valen har parodiert en rekke store artister, både i «Fartøy Valen» og «Valen TV». Men Bryan Adams har hittil ikke fått gjennomgå.

- Bryan Adams har jeg bare sunget i seine nattetimer på nachspiel, sier Valen og ler.

Han var i går på Lillehammer med forestillingen «Fartøy Valen». Den siste tida har han arbeidet med stoff til et eget album. Han vil teste noe av dette på Stavanger-publikummet.

- Det blir et musikalsk show med noen imitasjoner først. Og hvis det fungerer, vil jeg prøve noen av mine egne låter. Men det kommer helt an på publikum, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer