DeLillos, Øystein Sunde og Knutsen & Ludvigsen blir hedret

Innlemmes i Rockheim Hall of Fame.

POPHEDER OG ROCKÆRE: DeLillos, Knutsen & Ludvigsen og Øystein Sunde blir innlemmet i Rockheim Hall of Fame. Foto: Dagbladet
POPHEDER OG ROCKÆRE: DeLillos, Knutsen & Ludvigsen og Øystein Sunde blir innlemmet i Rockheim Hall of Fame. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag klokka 12 offentligjøres navnene på hvem som får heder og ære og en plass på den celebre veggen på Rockmuseet i Tronheim 2014.

200 har bestemt En jury på rundt 200 personer tilknyttet musikkbransjen har nå bestmet at disse tre artistene skal innlemmes i Rockheim Hall of Fame:

DeLillos, Knutsen & Ludvigsen og Øystein Sunde.

Alle er til stede på pressekonferanen på Hotel Continental i Oslo når navnene blir gjort kjent i dag. Gustav «Ludvigsen» Lorentzen døde for fire år siden, men sønnen hans, Fredrik Lorentzen, vil være til stede sammen med Øystein «Knutsen» Dolmen.

Tre av ni nominerte Det er to måneder siden ble ble kjent at ni norske artister er nominert til å bli innlemmet i Rockheim Hall of Fame 2014. Årets nominerte er:

DeLillos, Jens Book-Jenssen, Knutsen & Ludvigsen, Mari Boine, Mayhem, Morten Abel, Raga Rockers, Sidsel Endresen og Øystein Sunde.

Den offisielle innlemmelsen skjer i Trondheim 13. august, som også i år blir vist på TV2. Programleder og showvert denne kvelden blir Hanne Krogh.

Rockheim Hall of Fame Nominasjonskomiteen har bestått av Janove Ottesen (leder), Marit Larsen, Bertine Zetlitz, Sissel Guttormsen, Larry Bringsjord, Marte Thorsby og Ivar Håkon Eikje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer