Delta i /ordskiftet på nettet

- Om femti år er jeg glemt, det samme gjelder andre kriminalforfattere, sier Unni Lindell. I dag innleder hun til diskusjon i /ordskiftet, et nytt forum for litteraturdebatt på nettet.

- Om femti år er jeg glemt, det samme gjelder andre kriminalforfattere, sier Unni Lindell. I dag innleder hun til diskusjon i /ordskiftet, et nytt forum for litteraturdebatt på nettet.

Unni Lindell tror ikke noen av dagens krimdronninger vil huskes når vi en gang skal skue tilbake på 90-tallet. Sammen med May Grete Lerum og Tore Renberg lister hun opp hvem hun tror blir morgendagens klassikere.

Her kan du lese innleggene og si din mening.

- Vi ønsker å tilby et alternativ til en tradisjonell avisspalte for debatt både når det gjelder deltakere og innhold. /ordskiftet på nettet skal være et møtested for forfattere, studenter og den vanlige leser, sier Unn Conradi Andersen, prosjektleder for litteratur :på nettet.

I tillegg til forfattere har /ordskiftet bedt hovedfagsstudent i litteraturvitenskap, Ellen Lange, om å si noe om morgendagens klassikere.

- Dette skal være et levende forum, der deltakerne selv kan påvirke dagsorden. Tanken er at temaene skal veksle fra måned til måned, sier Conradi Andersen.

/ordskiftet inviterer også til debatt om forholdet mellom bok og film. Alex Garlands «The Beach» og Danny Boyles film med samme navn er første par ut.

I tillegg kan leserne melde seg på en boksirkel. Idéen er at brukerne selv skal bytte på å være bokvert og lede diskusjonen.

/ordskiftet /ordskiftet
/ordskiftet /ordskiftet Vis mer

Det er fem studenter fra Gradssemesteret ved Universitetet i Oslo som har utformet sidene som del av en prosjektoppgave. Temaene som blir tatt opp til diskusjon er bygd på innspill studentene har fått fra forfattere, akademikere, studenter og andre lesere.

Delta i ordskiftet!

ORDSKIFTE: Dagbladet :litteratur starter debattforum. I redaksjonen: Maria Børja (f.v.), Kjell Knudsen, Unn Conradi Andersen, Astrid Meland, Kjetil Gundersen og Marit Sætre.