Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Deltakerne er svært nervøse

Produsent Lasse Hallberg er usedvanlig hemmelighetsfull før Big Brother-premieren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag flytter de nye deltakerne i Big Brother inn i bunkeren på Fornebu. Der skal de bo i opptil hundre dager på TV-seernes nåde.

Men produsent i Nordic Entertainment, Lasse Hallberg, vil ikke røpe noen hemmeligheter om den nye sesongen med kikker-TV. Han vil ikke engang si hvor mange deltakere som skal inn i huset.

- Vi har ikke bestemt antallet ennå. Vi begynner kanskje med ti? sier Hallberg til Dagbladet.no.

- Skal dere ha inn flere enn de ti etterhvert?

- Jeg sa ikke at det ble ti.

Forventninger

Han vil heller ikke si hvor deltakerne oppholder seg fram til de skal inn i huset eller hvor mange av deltakerne som er single.

Det han imidlertid kan fortelle er at deltakerne er kjempespente på hva som møter dem.

- De er svært nervøse. Men det er helt naturlig. De går til noe de ikke helt vet hva er. Deltakerne har store forventninger, som vi har prøvd å skru ned. Vi forklarer at det slett ikke er sikkert at noen ser på dem når programmet går mot slutten, sier Hallberg til Dagbladet.no.

- I tillegg gjør vi dem oppmerksomme på at noen av dem kommer ut i løpet av få uker. Mens andre blir der helt til sommeren.

Skremt bort

- Hvor mange av deltakerne har trukket seg etter at de ble plukket ut?

- Vi har skremt bort en del, men om noen har trukket seg vil jeg ikke si. Vi har 25 deltakere som til enhver tid står klare til å gå inn i huset.

Søndag er det premierefest på Fornebu. Anastacia skal opptre, mens de nye deltakerne går inn i huset. Programledere er Arve Juritzen og Anette Young.

Kick-Off programmet sendes på TVNorge mandag klokka 20.30. Kanskje vi blir klokere da...

FØRSTE DELTAKER: Leena (22) er allerede plukket ut til å være med i Big Brother 2002.
POPULÆRT: Mandag braker det løs igjen. Spørsmålet er om Nordic Entertainment har klart å skaffe like engasjerende mennesker som i forrige runde.
Hele Norges coronakart