Dansk TV 2-sjef:

Delte ut kondomer til ansatte

Den danske medielederen legger seg flat etter flere oppsiktsvekkende avsløringer.

REFSET: Sjefen for danske TV 2 har blitt presset på unnvikende utspill om seksualisert kultur innad i kanalen, etter historier om et seminar fra 2017 har dukket opp. Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix
REFSET: Sjefen for danske TV 2 har blitt presset på unnvikende utspill om seksualisert kultur innad i kanalen, etter historier om et seminar fra 2017 har dukket opp. Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sjef i danske TV 2, Anne Engdal Stig Christensen, beklager etter nylige avsløringer om et internt jobbseminar, som ble holdt i 2017.

Arrangementet foregikk på et hotell, der de ansatte i TV-kanalen også overnattet.

Under seminaret skal ledelsen ha delt ut poser med kondomer som en del av et gruppearbeid. I en tale skal også sjefen spøkefullt ha bedt de ansatte om å klaske henne på rumpa.

Dette forteller flere uavhengige kilder til den danske avisa Ekstra Bladet. Christensen erkjenner at påstandene stemmer.

- Nå skal vi ha fest

Kanalsjefen skal under en tale på seminaret ha spøkt om det å reagere på seksuell trakassering på arbeidsplassen.

- Nå skal vi ha fest, og jeg vil bare si at ingen skal være redde for å klaske meg på rumpa. Jeg skal ikke sladre. Faktisk blir jeg fornærmet om ingen gjør det, skal hun ha sagt.

Medielederen sier til Ekstra Bladet at kommentaren var ment som en ironisk kommentar myntet på henne selv, men at hun i ettertid ser at oppførselen var upassende.

- Det var flere som hadde tulla om noen skinnbukser jeg hadde på, og så sa jeg noe om at jeg nok overlevde dersom jeg ble klasket på rumpa, sier hun til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer