Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Demi og Bruce bråker med barnepike

LOS ANGELES (NTB-Reuters): En kvinne som jobbet som barnepike for Hollywood-paret Bruce Willis og Demi Moore, har anlagt erstatningssak mot sine tidligere arbeidsgivere. Kim Tanahill hevder at hun ble utnyttet på det groveste av de to megastjernene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ikke fikk hun lov å treffe kjæresten, ikke fikk hun gå ut med andre venner og ikke fikk hun pleie noen sosial omgang overhodet, hevder Tanahill. - Moore og Willis utnyttet henne skamløst, og brukte løgner, svindel, undertrykkelse, trusler og makt for å holde henne i sjakk, heter det i søksmålet.

Tanahill hevder dessuten at hun ble tvunget til å følge med paret på langvarige reiser både i USA og i utlandet. Men Moores og Willis' advokat Martin Singer sier at paret ikke vil nøye seg med å forsvare seg mot disse påstandene - de har anlagt motsøksmål mot Tanahill.

Stjernene hevder at Tanahill både har spredt falske rykter om dem og tilegnet seg penger fra dem på uærlig vis, uten at de går i detalj om denne sistnevnte anklagen. Ifølge Martin Singer gikk de til retten og reiste formell sak mot Tanahill i forrige uke.

Willis er kjent som stjerne i actionfilmene «Die Hard», mens Moore har fått mye ros for sin innsats i filmer som «Striptease», «Skammens merke» og «G. I. Jane». Paret har fra før av anlagt sak mot Los Angeles-avisen Star, etter at den skrev at ekteskapet mellom dem er i ferd med å ryke.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!