Demoniske kvaliteter fra Motorpsycho

«Du har aldri hørt utgivelsen slik den er ment før nå», lokkes det ofte med når plater nyutgis. I tilfellet Motorpsychos «Demon Box» stemmer det faktisk, skriver Filip Roshauw.

NY PLATE: Gruppa Motorpsycho er tilbake med en glimrende plate. Hans Magnus «Snah» Ryan (f.v.), Bent Sæther og Håkon Gebhardt i Motorpsycho. 
Foto: Lars Eivind Bones.
NY PLATE: Gruppa Motorpsycho er tilbake med en glimrende plate. Hans Magnus «Snah» Ryan (f.v.), Bent Sæther og Håkon Gebhardt i Motorpsycho. Foto: Lars Eivind Bones. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Motorpsychos «Demon Box», som nå er kommet ut i det smått anakronistiske formatet «praktutgave» på Rune Grammofon, fremstår som en pussig plate en norsk livstidsdom etter at den opprinnelig kom ut.

Den første og mest åpenbare grunnen til det, er at de fleste av oss ikke har hørt den før. Vi har hørt tre fjerdedeler av den. Vi har måttet nøye oss med den noe avkortede (men allikevel lange) enkelt-cd-utgivelsen som har eksistert i platebutikkene, med mindre vi var blant dem som fikk tak i et eksemplar av den opprinnelige dobbeltvinylutgivelsen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer