Den 3. engel?

Hun er kjent for sin ondskap, nå vil Lucy Liu spille engel.

Filmeksperter mener leteaksjonen etter den tredje kvinnelige engelen til «Charlies angels» kan sammenlignes med den legendariske jakten på Scarlett til «Tatt av vinden». Nå har den asiatiske skjønnheten Lucy Liu, bedre kjent i Norge som onde og sære Ling kastet seg inn i letingen. Ally McBeal-stjernen sier høyt og tydelig at hun vil spille engel og detektiv, melder Mr. Showbiz. Jobben er foreløpig ubesatt, og produsenten av filmen begynner få det travelt. Innspillingene starter 6. desember, og da bør helst Cameron Diaz og Drew Barrymore ha fått en kollega til å fullføre trekløveret.

Timingen til Liu er neppe tilfeldig, denne uka har et svært intenst kyss med Calista Flockheart, bedre kjent som Ally McBeal, fått henne fram på forsidene av avisene.

Travel

Men nettopp det at Lucy er i støtet på så mange vis kan være hennes største hemsko i kampen om rollen. Liu har nemlig strengt tatt ikke tid til å spille inn film i tillegg til Ally-innspillinger og teaterforestillinger i helgene.

Filmskaperne skal visstnok ha satt Ashley Judd øverst på ønskelista over drømmepiker til englerollen. Men Judd var litt for bråtøff på ski i Australia og befinner seg for tiden i gips.

ENGEL: Lucy Liu har lyst til å spille engel - til en forandring.