Den amerikanske drømmen, hilsen en naiv hippietulling!

I dag skal amerikanerne velge ny president og vi som jobber i norskamerikansk presse skal selvsagt stemme - slik vi nå har gjort i hele år. 

JEG STEMMER PÅ: On the road, Mustang Sally og Tom Martinsen. Foto: Tom Martinsen
JEG STEMMER PÅ: On the road, Mustang Sally og Tom Martinsen. Foto: Tom MartinsenVis mer
Kommentar

Jeg stemmer på Snipp og Snapp, Guffen og Dolly. Jeg stemmer på Big Sur, Little Steven og Standing Rock. Jeg stemmer på Jack Kerouac, Patti Smith og Voodoo Child. Jeg stemmer på Born To Run, Hurricane Carter og Harvest Moon. Jeg stemmer på Gjøkeredet, Lee Van Cleef og Georgie O’Keeffe. Jeg stemmer på City Lights, Marlon Brando og kaptein Miki. Jeg stemmer på over dammen, over there og done that. Jeg stemmer på B-gjengen, Howlin Wolf og Raging Bull. Jeg stemmer på Death Valley, Deadheads og Dead Poets Society. #fuckoff.

Jeg stemmer på Twin Peaks, Golden Gate og Rio Grande. Jeg stemmer på Coltrane, Mark Twain og Muhammad Ali. Jeg stemmer på Bukowski, Hunter S. og Angela Davis. Jeg stemmer på Little Big Man, The Big Lebowski og Zelig. Jeg stemmer på Stetson, Captain Beefheart og I have a dream. Jeg stemmer på Allman Brothers, Marx Brothers og Sister Rosetta Tharpe. Jeg stemmer på This Land Is Your Land, Billy the Kid og Kid Rock (nei, ikke han). #!!!!

Jeg stemmer på Nighthawks, Born To Be Wild og Velvet Underground. Jeg stemmer på Wilco, Wounded Knee og Snowden. Jeg stemmer på Yellow Cab, Jimmy Carl Black og Green On Red. Jeg stemmer på rocky, mountains og pulp fiction. Jeg stemmer på diane keaton, supremes og buster keaton. #voteforcharlieC.

Jeg stemmer på pet sounds, tom petty og pretty boy floyd. Jeg stemmer på route 66, highway 1 og 9 inch nails. Jeg stemmer på lille hjelper, big star og mextex. #makelovenotdonald.

Jeg stemmer på Chicago Bulls, Sitting Bull og bullshit. Jeg stemmer på Aretha Franklin, Hound Dog og Hot dog. Jeg stemmer på Mingus, Howl og Andy Warhol. Jeg stemmer på Stikket, Dean Martin og Dry Martini. Jeg stemmer på Ugh. Jeg stemmer på D’oh! Jeg stemmer på Four Corners, Grand Canyon og Lucy Show. Jeg stemmer på Nightswimming, Anita O´Day og Around Midnight. #polvoter.

Jeg stemmer på Bluenoote, the Night Tripper og the Lizard King. Jeg stemmer på Al Pacino, Call Me Al og Alabama Shakes. Jeg stemmer på Joe Hill, bomullsplukkere og milkshake. Jeg stemmer på Down By Law, Big Apple og Lowell George. Jeg stemmer på Hubble-teleskopet, Halle Berry og Strawberry Daiquiri. Jeg stemmer på dollarglis, burgers og AmTrack. #voteforpeaceand love.

Jeg stemmer på vogntoget mot vest, Frihetsgudinnen og Snurre Sprett. Jeg stemmer på South Park, Central Park og Madison Square Garden. Jeg stemmer på Jackson Pollock, Jackson Brown og Snoopy. #worldwar3 & 4.

Jeg stemmer på Treme, Roy Orbison og klokkene ringer for deg. Jeg stemmer på Ramones, Santa Fe og tiggeren på hjørnet av femte. Jeg stemmer på Purple Rain, Thriller og Miles Davis.

(#Saken fortsetter på en annen link: PÅ KORNET)

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.