Den amerikanske metaltronens arvinger?

Send inn spørsmål til Lamb of God.

(Dagbladet.no): «Garantert en av de beste ekstremmetalplatene du hører i år», skrev Dagbladets Torgrim Øyre om Lamb of Gods fjorårsalbum «Sacrament».

Hovefestivalen huket tak i bandet, og i kveld står de på scenen på Tromøy. Noen timer før den tid svarer det amerikanske bandet på spørsmål fra Dagbladet.nos lesere.

Lamb of God møttes opprinnelig ved Virginia Commonwealth University, og brukte god tid på debutplata «New American Gospel» (2000). I 2003 fikk de kontrakt med storselskapet Epic, og siden har de gjort flere høyprofilerte opptredener - blant annet The Unholy Alliance-turneen med Slayer og Mastodont - og tv-opptreden på «Late Night with Conan O\'Brien».

Vokalist Randy Blythe har tidligere latt seg intervjue av Dagbladet.no om sin forkjærlighet for Beach Boys, hip hop - og Sex Pistols-plata «Never Mind the Bullocks»:

- Jeg hørte plata i sin helhet for første gang på radio, jeg tror jeg var 12 år, og bestemte meg umiddelbart for å begynne å spille i band. Vi hadde et utrolig ubevisst forhold til musikk, men visste vi ville låte som Sex Pistols. Vi ville i hvert fall ikke låte som all den andre kommersielle dritten som ble spilt på radio, sa Blythe.

Har du noe du ønsker å spørre bandet om?

SVARER LESERNE: Lamb of God, her avbildet i Oslo Spektrum i forbindelse med fjorårets Unholy Alliance-konsert. Foto: SCANPIX
SVARER LESERNE: Lamb of God, her avbildet i Oslo Spektrum i forbindelse med fjorårets Unholy Alliance-konsert. Foto: SCANPIX Vis mer