Den amerikanske metaltronens arvinger?

Send inn spørsmål til Lamb of God.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): «Garantert en av de beste ekstremmetalplatene du hører i år», skrev Dagbladets Torgrim Øyre om Lamb of Gods fjorårsalbum «Sacrament».

Hovefestivalen huket tak i bandet, og i kveld står de på scenen på Tromøy. Noen timer før den tid svarer det amerikanske bandet på spørsmål fra Dagbladet.nos lesere.

Lamb of God møttes opprinnelig ved Virginia Commonwealth University, og brukte god tid på debutplata «New American Gospel» (2000). I 2003 fikk de kontrakt med storselskapet Epic, og siden har de gjort flere høyprofilerte opptredener - blant annet The Unholy Alliance-turneen med Slayer og Mastodont - og tv-opptreden på «Late Night with Conan O\'Brien».

Vokalist Randy Blythe har tidligere latt seg intervjue av Dagbladet.no om sin forkjærlighet for Beach Boys, hip hop - og Sex Pistols-plata «Never Mind the Bullocks»:

- Jeg hørte plata i sin helhet for første gang på radio, jeg tror jeg var 12 år, og bestemte meg umiddelbart for å begynne å spille i band. Vi hadde et utrolig ubevisst forhold til musikk, men visste vi ville låte som Sex Pistols. Vi ville i hvert fall ikke låte som all den andre kommersielle dritten som ble spilt på radio, sa Blythe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer