Den avskyelige Grinchen

Jim Carrey hater jula i eventyrfilmen «Grinchen», og Brad Pitt bokser seg videre i «Snatch». Disse to filmene er blant ukas premierer. Delta i Dagbladet.nos «Grinchen»-konkurranse.

Delta i «Grinchen»-konkurransen

.Jim Carrey befinner seg inne i en varm, grønn drakt og gummiansiktet er skjult bak en grønn maske - men faktene til Grinchen er umiskjennelig Carrey. «Grinchen» er basert på en eventyrfortelling av Dr. Seuss, en av Amerikas høyt elskede barnebokforfattere. Grinchens mål: Å avlyse jula engang for alle.

Filmen har premiere over hele landet, og kan ses både i norsk versjon og engelsk versjon.

Delta i Dagbladet.nos «Grinchen»-konkurranse.

Pitt bokser videre

I fjor slo Guy Ritchie gjennom med dunder og brak med filmen «Lock, Stock and two Smoking Barrels». Kjennetegnet var hardtslående vold på Londons østkant iblandet en god porsjon svart humor og flott fortellerteknikk.

«Snatch» er historien om et diamantran som går totalt av skaftet. Ritchie tar oss med ned i en mørk underverden med våpenhandlere og illegal boksing hvor vi møter Brad Pitt som sigøyner og hardtslående bokser. I likhet med «Fight Club» får Pitt vist frem musklene sine i denne filmen også.

Boyzvoiced

«Get Ready to be Boyzvoiced» heter filmen om det norske gutte(tulle)bandet «Boyzvoice». M4Pete, Hot Tub og Roar er superstjernene fra Vøyenenga på vei til toppen av popbarometret. Men hva skjuler seg bak kulissene? Kan det være blod, svette og tårer?

Sslveig Anspach lille film «Fatt mot» har også premiere denne uka. Den franske filmen tar for seg Emma som spiller kontrabass og finner ut at hun ikke bare er gravid, men også har en ondartet svulst i brystet. Filmen tar for seg Emmas vanskelige valg.

GRINCHEN: Delta i konkurransen.
SNATCH
BOYZVOICE
FATT MOT