- Den beste annonseringen vi kunne få for huset vårt

Carl I. Hagen tjente hundretusener på Se og Hørs hjemme-hos-reportasje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I 2003 stilte Eli og Carl I. Hagen opp i en hjemme-hos-reportasje i Se og Hør rett før de skulle selge huset på Bestum.

I boka «Ærlig talt» forteller Hagen at reportasjen var et bevisst valg for å presse opp salgsprisen. Han skriver at Se og Hørs Knut Haavik hadde mast om å få lage en reportasje hjemme hos Eli og Carl i mange år, men at de alltid hadde takket nei for å verne om privatlivet.

Men da de skulle selge huset ble situasjonen en annen.

- Når vi nå skulle selge, sa vi ja til Se og Hør. Det gjorde ikke noe å vise fram et hus vi ikke skulle bo i lenger, og jeg var dessuten kalkulerende og skjønte at litt reklame ville hjelpe når vi skulle selge. Så vi stilte opp og fikk betalt for det. Det viste seg å være en genistrek, skriver Hagen.

Han forteller at paret hadde forventet å få mellom 4.5 og 5 millioner for huset på Bestum, men at den endelige salgsprisen endte på 5.1 millioner kroner.

- Det ble faktisk den beste annonseringen vi kunne få for huset vårt, om Se og Hør hadde tenkt på det, vet jeg ikke, skriver Hagen.

- De ekstra hundretusenene var ganske sikkert mye takket være Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer