mgp

Den beste finalisten vant - vi kommer langt i Kiev med Jowst

Det ble outsiderens seier i årets norske MGP-finale.

EN VERDIG OG RIKTIG VINNER: Jowst vant den norske finalen i Melodi Grand Prix 2017 lørdag kveld i Oslo Spektrum.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
EN VERDIG OG RIKTIG VINNER: Jowst vant den norske finalen i Melodi Grand Prix 2017 lørdag kveld i Oslo Spektrum. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gratulerer, Jowst. Hatt og hentesveis av! Vi hørte låtas potensial da alle MGP-bidragene ble presentert for en måned siden, og i mellomtida har Jowsts «Grab The Moment» modnet og godgjort seg.

I Kiev i mai handler det om å komme over første kneik, som er å kvalifisere seg til hovedfinalen lørdag 13. mai. Med denne låta og ikke minst med vokaltreffsikkerheten til sangeren, bør det være innenfor. Og da, jo da kan alt skje. Da er det bare å gripe øyeblikket.

«Grab The Moment» var kveldens store overraskelse. Jowst var rett og slett kveldens beste artist. Han sto fjellstøtt og sang tilsvarende. Jeg ga den terningkast 4 da jeg anmeldte låtene for en måned siden, men etter å ha hørt den surre å gå i noen uker, har den definitivt løftet seg. En helt fortjent vinner -og en riktig vinner, også.

Den er catchy, moderne og har tydeligvis en europeisk appell - for det var den som fikk flest stemmer fra de ti europeiske juryene, fra hele fire land. Kollega Torgrim Øyre anmelde alle låtene forløpende i kveld, og han delte ut én 5-er på terningen, og det var helt fortjent til Jowst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer