Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Den beste jobbsøknaden jeg kunne fått

Christer Falck fortalte VG at han legger opp - men skal egentlig bare trappe ned.

(Dagbladet.no:) I et intervju med VG sist uke sa Christer Falck at han kom til å legge ned plateselskapet sitt C+C Records. 

Til Dagbladet.no sier Falck at han ikke legger ned, men stopper opp driften av C+C Records.

- Hva er forskjellen?

- Jeg kommer ikke til å fortsette å lete etter demoer, for å si det slik. Vi vil ikke legge opp, men slutter å jobbe ti- timersdager. Målet er at jeg skal drive selskapet på kveldstid, sier Falck til Dagbladet.no.

Han vedgår at uttalelsen i VG var en aldri så god jobbsøknad for hans del.

- Siden jeg ikke skal drive plateselskapet for fullt, vil jeg jo komme til å trenge en annen jobb. Jeg har fått en hau av tilbud siden avisoppslaget, sier Falck.

De fleste av tilbudene kommer fra PR- og kommunikasjons-bransjen, og enkelte har ifølge Falck tilbudt ham å starte nytt selskap sammen med dem.

- Jeg har ikke tatt noen avgjørelse ennå, og det vil jeg ikke komme til å gjøre før i august, sier han til Dagbladet.no. 

- Ikke et nytt PR-stunt 

HAR FÅTT MASSE JOBBTILBUD: Christer Falck etter at han annonserte at han slutter som plateprodusent.Her er han sammen med artisten Sofian. Foto: Frank Karlsen
HAR FÅTT MASSE JOBBTILBUD: Christer Falck etter at han annonserte at han slutter som plateprodusent.Her er han sammen med artisten Sofian. Foto: Frank Karlsen Vis mer

Falck har tidligere sagt at han ikke er villig til å jobbe med hvem som helst for å tjene penger.

- Jeg vil ikke være en Idol-hore som hiver meg på kortvarige trender, sa Christer Falck til Avisa Nordland.

Han avviser ovenfor Dagbladet.no at uttalelsen i VG var et forsøk på å spille media et puss.

- Mange vil vel tro at det var atter et PR-stunt, sier Falck med klar henvsining til fjorårets hendelse.

I høst kom det frem at han hadde manipulert VG-lista å kjøpe opp 1200 singler fra bandet Warlocks. Dermed kom de inn på en oppsiktsvekkende femteplass på lista.

Den gang sa Falck at han avslørte trikset for å skape blest om plateaktuelle Warlocks, men også fordi han ønsker å vise hvor lett det er å manipulere VG-lista - og hvor viktig det er å være med på den.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling