Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Den ensomme lammekotelett

Soul-country-rockeren Kurt Wagner fra Lambchop gjester Oslo neste uke.Klikk på saken og du kan vinne billetter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Navnet Lambchop kom opp i en samtale, og det er fint og ganske sprøtt. Jeg likte måten min framtidige kone så ut da hun sa navnet. Leppene endte i et lite smil. Senere har jeg også sett andre pene damer si «Lambchop», og jeg likte det da også, er forklaringen til Wagner om hvorfor de kalte seg for lammekoteletter.

Smellvakkert

Hvis band var et et land, ville Lambchop vært Kina. Hele 13 musikere stort er bandet på sistealbumet «Nixon». Mange kokker gir ikke alltid mye søl, for anmelderne var særdeles fornøyd med resultatet.

«Smellvakker, duvende soul-country, iscenesatt avsanger/gitarist/låtskriver Kurt Wagner og hans storband og pakket pent inn av Nashville String Machine», skrev Dagbladet og kåret albumet til blant de beste i 2000.

To forskjellige sett

Mandag og tirsdag neste uke stiller Kurt Wagner med kollegaene Mark Nevers og Anthony Crow fra Lambchop på klubben So What! i Oslo. Ifølge pressemeldingen fra klubben blir konsertene to forskjellige sett.

Dessuten får du høre noen låter fra oppfølgeren til «Nixon», «Is a Woman», som ligger i platehyllene i februar neste år.

Vinn billetter

I forbindelse med konsertene kan du vinne billetter. En vinner får to billetter til mandagen, mens annen heldig vinner får to billetter til tirsdagens konsert.

Alt du trenger å gjøre er å få alt rett på vår quiz, og du er med i trekningen. Vinnerne blir trukket mandag klokka 15.00.

TA TESTEN

Hele Norges coronakart