- Den er ikke stor, men det er skikkelig fart i den

Rune Rudberg har innsett at det ikke er størrelsen det kommer an på.

JUBELGUTTEN: Rune Rudberg med synlig bevis på at han ble NM-vinner av i shortcar-kjøring 2010. Alle foto: Anders Grønneberg
JUBELGUTTEN: Rune Rudberg med synlig bevis på at han ble NM-vinner av i shortcar-kjøring 2010. Alle foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

RYGGE (Dagbladet): Rune Rudberg (49) er mer ute å kjøre enn noen gang, men denne gangen dreier det seg ikke om damer, dop og kriminelle forhold. En liten kjapp en Artisten har funnet meninga med fritida i motorhobbyen shortcar.

Det er ikke størrelsen det kommer an på. Det har Rune Rudberg innsett.

- Den er ikke stor, men det er skikkelig fart i den, sier Rune Rudberg.

På rett spor i livet Han sikter til en såkalt shortcar - et lite firehjulskjøretøy og en bilsport som har stigende interesse i Norge. Motorsport kan være en dyr hobby, men det gjelder ikke for shortcar - en norskbygd prototype som så dagens lys for ti år siden.

- Jeg har surret med mye rart og gjort en del uheldige ting i livet. Shortcarinteressen har fått meg på rett spor, sier Rudberg.

Danseband- og countryartisten har alltid vært interessert i biler. Og har tydeligvis talent for, for i fjor ble kan kåret til landets råeste shorcarkjører: med NM-tittel, pokal og to medaljer.

Møtte veggen Rune Rudberg blir 50 år på seinsommeren og markerer 30 år som plateartist. Popstjernelivet fikk uheldig slagside:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer