- Den første daten med kona mi var i den bilen. Og jeg fridde til henne rett ved den

Karpe Diem har laget låt om bilen til Magdi.

MYE FØLELSER: To år er gått siden forrige Karpe Diem-plate ble utgitt. I dag gir Magdi Ytreeide Abdelmaguid (til venstre) og Chirag Patel ut første singel fra den kommende plata - ei plate med mye følelser, meninger og god stemning. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
MYE FØLELSER: To år er gått siden forrige Karpe Diem-plate ble utgitt. I dag gir Magdi Ytreeide Abdelmaguid (til venstre) og Chirag Patel ut første singel fra den kommende plata - ei plate med mye følelser, meninger og god stemning. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En rød Toyota Corolla fra 1997. Magdi Ytreeide Abdelmaguid (27), som utgjør halvparten av Karpe Diem, har kjørt den i mange år. Nekter å bytte den ut. Slikt blir det låt av. Nærmere bestemt: Slikt blir det førstesingel til hiphop-duoens fjerde album av.

Sammen med musikkmakker Chirag Patel (27) har Magdi gitt ut tre album, fått flere priser og levert vel så mange suksesshits. I løpet av tolv år har Karpe Diem vokst seg til å bli én av Norges viktigste aktører i hiphop-sjangeren. 

I dag slipper Karpe Diem «Toyota'n til Magdi», ei låt inspirert av, ja, Toyota'n til Magdi.

Date og frieri - Det har skjedd så sykt mye rart i den bilen, sier Magdi. 

- Den første daten med kona mi var i den bilen. Og jeg fridde til henne rett ved den. Det er den eneste bilen jeg har eid, og den «har tatt oss til konserter, tatt oss mange steder. Mange minner, smiler Magdi. 

Men låta handler ikke om den røde, noe bulkede bilen, påpeker Chirag. 

- Mer om meninger. Og prioriteringer. Magdi har tatt et standpunkt: Han nekter å kjøpe en ny bil, selv om folk kaller den for et vrak, sier Chirag. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer