Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Den fulleste mannen i verden» var inspirasjonskilde for DiCaprios narkorolle

- Så den igjen og igjen

(Dagbladet): Filmatiseringen av Jordan Belforts skandalebiografi «Catching the Wolf of Wall Street» er snart å se på norske kinoer med Leonardo DiCaprio i hovedrollen.

Belforts milliardsuksess på det amerikanske børsmarkedet var full av sex og dop, før han ble avslørt for storstilt svindel og dømt til lang tid i fengsel.

Snurre
På en pressekonferanse i Los Angeles fortalte DiCaprio om hvordan han hentet inspirasjon til scenene der han er så rusa at han bare ligger på gulvet og snurrer rundt.

- Jeg fikk mye hjelp fra Jordan som fortalte meg hva metakvalon føles som. Jeg fikk han til å rulle rundt på guvet for meg, fortalte DiCaprio ifølge nettavisa Huffington Post.

Men det var ikke bare Jordans egne erfaringer som hjalp DiCaprio til å få til rollene som narkorusa svindler.

Full mann
De siste åra har videoen The Drunkest Guy in the World gått sin seiersgang på nettet. Videoen, hvis autentisitet er omstridt, viser en rusa manns desperate forsøk på å handle øl i sin lokale matbutikk.

Handleturen ble fanget opp av overvåkingskameraer, og følgelig lagt ut på internett.

- Mye av researchen jeg gjorde var å se en video på Youtube igjen og igjen. Den heter «The Drunkest Guy in the World». Den viser en mann som prøver å handle øl, men kroppen hans virker ikke helt. Den var til stor inspirasjon for meg, forteller DiCaprio.