Den gåtefulle Schubert

I langhelga som var ble det staselige Baroniet i Rosendals intenst vakre landskap fylt av musikk. Og ikke en hvilken som helst musikk, men av kammermusikk av ypperste slag.

UTROLIG SPILL: Vilde Frang, Bertrand Chamayou og Sol Gabetta har nettopp gitt til beste den fineste utgaven av Schubert 2. Klavertrio som jeg noen gang har hørt. Foto: Liv Løvland
UTROLIG SPILL: Vilde Frang, Bertrand Chamayou og Sol Gabetta har nettopp gitt til beste den fineste utgaven av Schubert 2. Klavertrio som jeg noen gang har hørt. Foto: Liv Løvland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det låter som en fantasi, eller som en ønskedrøm. Men nå er den virkeliggjort. Rosendal Kammermusikkfestival er etablert, langhelga var ikke noe engangsfenomen, men den første i hva som skal bli en årlig rekke av festivaler i om lag samme format.

Det er en erfaren festivalsjef som drar i gang. Andsnes har ledet kammermusikkfestival før i Norge, en av de aller fineste, den i Risør. Og han er nå om mulig enda mer etablert, har et større musikernettverk å dra veksler på og er enda rikere i sin repertoarkunnskap enn noen gang.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer