Den gode samtalen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FEMINISME OG ISLAM: Dagbladet beklager responsen på Marte Michelets kommentar «Brun feminisme» 8/3, og sikter til andres illiberale, aggressive tilnærming til Michelets sobre invitasjon til en fruktbar meningsutveksling. Jeg tar kritikken til etterretning, og akter heretter å legge meg så tett opptil Dagbladets standard som overhodet mulig.

Et Dagblad-liberalt, ikke-aggressivt svar vil da lyde omtrent sånn:

«Kjære ideologiske skadevoldere generelt, og Marte Michelet samt Dagbladet spesielt!

Dere livsfarlige, islamofile appologeter er skyld i Talibans og den øvrige islamismens fremmarsj. Den tragiske konsekvensen er stadig flere direkte angrep på europeiske innvandrere, som f.eks. Ayaan Hirsi Ali, samt innfødte som Theo van Gogh. For ikke å nevne kvinnemishandling, æresdrap, og økende hets av homofile. Dertil kommer skylden for økt forfølgelse og voldelige anslag mot europeiske jøder, hvilket utvilsomt er et resultat av det jødehatet dere fremmer ved deres uhemmede Palestinapropaganda, og omfavnelsen av reaksjonært og voldsfiksert islamistisk tankegods som har fulgt derav.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer