Den homofile undulat

Monty Python kommer med nye figurer.

Avdøde papegøyer opptrer ikke i de nye Monty Python-sketsjene som skal uroppføres senere i sommer. Derimot inngår en homofil undulat.

En overarbeidet Messias er også blant figurene i sketsjene, som ifølge London-avisen Daily Telegraph er skrevet av det nå avdøde Python-medlemmet Graham Chapman og nylig ble oppdaget i hans etterlatte papirer. Chapman døde av kreft i 1989, bare 49 år gammel.

De unge medlemmene av komikergruppen Sketch Club har fått ansvaret for å framføre sketsjene på en festival i Edinburgh i Skottland i september.

- Sketsjene er i klassisk Python-stil og hylende morsomme, sier Sketch Club-produsent Brian West.

De gjenlevende medlemmene av Python-gjengen har det travelt hver på sitt vis. John Cleese, som stadig lager nye fjernsynsprogrammer, sier til det tyske tidsskriftet Cinema at hemmeligheten bak all stor komikk er en enkel egenskap: Sadisme.

En komiker kan ikke ha noen medlidenhet, aller minst med seg selv, sier Cleese til Cinema. Han mener at når britene er så flinke med humor, skyldes det deres århundrelange kamp for å undertrykke både selvmedlidenhet og andre følelser.

(NTB)