Den komplette såpeopera

Fredag den 13. møttes de igjen - supermodellen Pamela Anderson Lee og rockeren Tommy Lee. Møtestedet var retten i Los Angeles. Pamela anklager sin mann for å ha mishandlet henne kraftig.

Får hun medhold i retten risikerer Tommy Lee å få opptil fire år bak murene. Forholdet mellom toppmodellen og den tidligere «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson Lee og Mötley Crüe-trommisen Tommy Lee har utviklet seg til en av de aller største såpehistoriene. Selv på den skandalebefengte USA-vestkysten.

Svik og løgn

Siden blondinen og rock'n'rolleren ble et par har det stormet rundt de to. I det tre år lange ekteskapet har det flere ganger vært snakk om skilsmisse - ikke minst på grunn av Tommys anstrengte forhold til alkohol og dop, og at han liker å rocke vel mye rundt med andre damer. Det at han også har for vane å denge andre personer, ikke minst fotografer, og at han har skapt de villeste katastrofer på fester, gjør ikke situasjonen enklere. Han har også spilt inn en sexvideo med sin kone. Filmen er solgt i kjempeopplag, og florerer i ymse versjoner på Internett.

Livet til de to har bestått i svik, overdoser, løgn, fyll og mishandling.

Hver gang har Tommy Lee krøpet til korset - og fått tilgivelse. Inntil Pamela ringte alarmtelefonen fra sin leilighet i Malibu, like utenfor Los Angeles, for tre uker siden. Da hadde hun blitt mishandlet av Tommy foran deres to barn, Brandon (18 måneder) og Dylan (to måneder).

Med røde merker på ryggen og en blødende hånd ble hun kjørt til sykehus, mens Tommy ble ført til arresten.

Banket Pamela

I januar uttalte Pamela hvor lykkelig hun var i ekteskapet med Tommy, men igjen skulle det vise seg at lykken var kortvarig.

Tidlig i februar havnet paret i en kraftig krangel under et kjendistreff på Hard Rock Café i Las Vegas. Her tok Pamela en strippende kvinne på fersken foran Tommy - åpenbart med hans samtykke. Det endte med at Pamela ga ektemannen en kraftig ørefik - noe som mannen fulgte opp med å kaste Pamela i en vegg.

Intens «fredsmekling» på et toalett, der flere sikkerhetsvakter holdt de to på god avstand fra hverandre, ga resultater.

Paret ble enig om å slutte fred og dra opp i suiten for å slikke sårene. Men før de kom så langt tente Tommy på nytt på alle pluggene. Han slet av Pamelas bluse og slo henne.

- Vil aldri se ham mer

Pamela fikk omsider låst seg inn på et rom, men Tommy slo hull i døra, kom seg inn og fortsatte mishandlingen. Omsider sloknet han på senga i soverommet, mens Pamela rømte hotellet og reiste hjem til Los Angeles.

Noen dager seinere kom Tommy hjem igjen, og de to ble på nytt gode venner.

Så lenge det varte.

Bare noen uker seinere blusset på nytt unntakstilstanden opp mellom de to. Etter kraftig mishandling ringte hun politiet og anmeldte sin mann.

Også deres yngste sønn, Dylan, ble skadd av sin aggressive far under hans basketak med Pamela.

Idet politiet tok hånd om Tommy fylte Pamela ut søknadspapirene om skilsmisse. Hun har fått mer enn nok av sin voldelige ektemann.
- Jeg vil aldri se ham mer, sa Pamela etter det første hatmøtet mellom paret i rettssalen.

Tommy har via sine advokater kommentert arrestasjonen og saken på følgende vis:

- Dette er veldig vondt for meg - ikke minst å være avskåret fra all kontakt med mine to sønner. Men ikke døm meg før dere får høre sannheten i retten.

Samtidig som denne saken ruller må Pamela snart møte i retten for å hindre at en ny sexvideo med henne blir utgitt. Denne gangen er hennes motaktør ekskjæresten Bret Michaels.

Væpnede vakter

Mellom rettssakene prøver Pamela enda en gang å ta grep om sitt liv. Denne gangen også med væpnede livvakter på post utenfor luksusvillaen.
Tommy Lee var nettopp blitt satt fri etter at han ble dømt for å ha mishandlet en TV-fotograf utenfor en nattklubb i Los Angeles.
Politiet har også beslaglagt våpen tilhørende Tommy Lee i villaen i Malibu. Dette kan medføre at han får strengere straff.
Tommy Lee har mot en kausjon på nærmere fire millioner kroner vært fri siden politiet tok hånd om ham. Han ble samtidig fratatt sitt pass og må holde seg mer enn 90 meter fra Pamela. Han har også fått forbud mot å drikke alkohol.

BRÅKEBØTTER Pamela Anderson Lee og ektemannen Tommy Lee i et lykkelig øyeblikk. Pamela er gravid og Tommy stolt vordende far.