<strong>DEN KULTURELLE HÅNDGRANAT:</strong> Klar ferdig bom-bom-bom. Nå er det på tide med hardere lut ettersom regjeringen lar de eldre gå for lut og kald vann. Bildet har selvsagt ingenting med saken å gjøre. Foto: NTB Scanpix.
DEN KULTURELLE HÅNDGRANAT: Klar ferdig bom-bom-bom. Nå er det på tide med hardere lut ettersom regjeringen lar de eldre gå for lut og kald vann. Bildet har selvsagt ingenting med saken å gjøre. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Den kulturelle slåsshansken må på

Hvis den kulturelle spaserstokken forsvinner, er det fritt fram for den kulturelle håndgranaten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den kulturelle slåsshansken må på. Kulturdepartementets hjemmeside:

I 2014 får fylkeskommunene til sammen 30,8 mill. kroner fra Den kulturelle spaserstokken til videre fordeling. Midlene skal hovedsakelig benyttes til profesjonell kunst- og kulturformidling av høy kvalitet etc.

Men, de smålige og blå har som kjent foreslått å stryke den kulturelle spaserstokken fra statsbudsjettet fordi som de sier i det flotte og koselige hylekoret det blå, de som jobber ved sykehus, hjem og institusjoner kan jo bare tralle litt selv.

Ja, for dem som jobber med våre eldre - og eldre blir vi alle sammen okke som - har jo absolutt ingenting annet fore enn å sulle og stelle og synge. De tre S-er.

Den kulturelle håndgranat må fram og her må også de styrtrike på banen, for hva er 30,8 millioner kroner for Fredriksen, Stordalen og Røkke?

Småpenger, de tre kan vise høyresiden at de tar det private initiativ på alvor og betaler dem som bygde landet, de som sørget for at dagens politikere kan sende unge folk i krig, de som sørger for at de rike blir rikere, at asylbarn blir sendt ut fortere enn fortest og at de med formue slipper skatten. Hva er dette peset om skatt?

Skatt er da til kollektivets beste. Makan til mas om skatt i de evige tider fra de smålige blå, har de ikke annet å melde? Sjelden.

Men, Hvis den kulturelle spaserstokken forsvinner må folk ta fram den kulturelle partipisken og plage regjeringen den smålige blå.

Og, nytter ikke dette, vil den kulturelle hanekammen komme og tagger ned finansdepartementet.

Pønkerne begynner også å trekke på åra, de vil ha God Save The Queen på full guffe, og de vil ha sikkerhetsnåler nok til å stikke småligheten midt i frivilligheten.

Hører du, kultur- og korpsminister? Ikke det, vel da stifter vi den kulturelle yacht og sender dere på cruise til Svalbard så dere får oppleve klimaendringene som dere selvsagt ikke tror noe særlig på.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer