Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Den kunne du holdt deg for god for, Petter

Ikke bare fryd og gammen når Northug gjester «Asbjørn Brekke-show».

(Dagbladet): Hver mandag inntar kjente nordmenn den røde sofaen «hjemme» hos Asbjørn Brekke for å lage talkshow sammen med den folkekjære karakteren.

I kveld er det skikongen Petter Northug Jr. og mesterkokk Eyvind Hellstrøm som er på besøk i «Asbjørn Brekke-show».

Brekke, i komiker Espen Eckbos gestalt, er ikke redd for å spørre om akkurat det han lurer på - selv om det noen ganger stiller de kjente gjestene i et litt dårlig lys.

- Støtter Red Bull Northug Jr. må i kveld finne seg i kommentarer som «du er 26 år og fortsatt en junior, ikke rart du vinner så mye gull da» og «du har gjort mye for Redd barna, og enda mer for noe som heter Red Bull, ser jeg».

Da Dagbladet snakket med skiesset etter innspillinga forrige helg, fortalte han at han hadde regnet med enda krassere kommentarer fra talkshowverten.

- Jeg var forberedt på det verste. Det fine med Asbjørn Brekke er at han ikke forstår alt som foregår i samfunnet. Man bruker liksom hele intervjuet på å sitte og oppklare ting, sa Northug til Dagbladet.

- «Val de fjemme» Asbjørn Brekke var kanskje ikke forberedt på det verste: I kveld får han nemlig smake litt av sin egen medisin, når han tror Northug etterligner hans talefeil.

Når programlederen spør gjesten sin om hvor Ski-VM arrangeres neste år, oppstår det nemlig en forvirrende situasjon.

- Val di Fiemme, svarer Northug, før Brekke raskt reagerer:

- «Val de fjemme»? Jeg sa ikke «val de fjemme», jeg sa «var de fremme». Jeg har hørt at du kunne være ufin, men at du begynner å herme etter vertskapet ...

Northug forsøker å oppklare situasjonen ved å forklare at Val di Fiemme er en plass i Italia, men ser ikke ut til å lykkes med det.

- Den kunne du holdt deg for god for, Petter, sier en tydelig fornærmet talkshow-vert, før han forsyner seg med en god slurk rødvin.

Den omtalte episoden av «Asbjørn Brekke-show» sendes på TVNorge klokka 22 i kveld.

PÅ BESØK: Eyvind Hellstrøm og Petter Northug Jr. gjester «Asbjørn Brekke-show» i kveld. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
PÅ BESØK: Eyvind Hellstrøm og Petter Northug Jr. gjester «Asbjørn Brekke-show» i kveld. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer