Den lange havfrue

Anne Grete Preus kombinerer spillejobber og norgesopplevelser i sommer. Men helst skulle hun hatt enda mer tid på sjøen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Det måtte være en liten, stygg båt, sier Preus bak solbrillene.

Hun har nettopp gitt sommeren 2004 den skalabrytende karakteren 11, og blitt spurt om det ikke er noe mer hun kunne ønske seg akkurat nå. Svaret er altså en båt. En stygg en, vel å merke.

Ikke statussymbol

-  Den skal ikke være noe statussymbol eller noe sånt. Bare et fartøy som kan ta meg ut på vannet med litt fart på fine sommerdager. En som ikke gnager hull i lommeboka hver gang det regner og du ikke får tatt den ut, sier hun.

Fra før eier norsk rocks førstedame en dobbel kajakk, som hun ynder å lufte på Oslofjorden.

-  Nå disponerer jeg en bil som gjør at jeg faktisk kan frakte kajakken på taket. Det ville sett litt dumt ut hvis jeg skulle brukt sportsbilen min, ler Preus.

Hun forteller også om en ellevill raftingtur i Rosendal for et par somrer siden. Det var noen kjekke, unge menn som lokket henne med ut i elvedragene. Det var visst mest morsomt etterpå.

-  Jeg har alltid tenkt på meg selv som et hav- og sjømenneske. Men fjellet er flott i riktig temperatur. Seinere i sommer drar vi nedover til Sveits, hele skokken med store og små, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer