Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Den lengste lengste reisen

Norske FunCom har startet utviklingen av oppfølgeren til spillklassikeren «Den lengste reisen».

FunCom ga i 1999 ut PC-spillet «Den lengste reisen», som etterhvert skulle vise seg å bli en internasjonal salgssuksess. Spillets kvinnelige hovedperson April Ryan (som Synnøve Svabø ga stemme til) fikk en stor fanskare - og de gleder seg utvilsomt til det kommende gjensynet.

Prisbelønt

- Hundretusenvis av spillere verden rundt han lurt på når det neste kapittelet i «Den lengste reisen» kommer. I årevis har både spillmedier og fans etterspurt denne oppfølgeren, og vi erkjenner nå at de fortjener sagaens neste kapittel, sier FunComs administrerende direktør Trond Aas i en pressemelding.

«The Longest Journey», som det over tre år gamle spillet het på engelsk, vant en lang rekke priser da det kom. Hva fansen kan forvente seg av oppfølgeren er foreløpig uklart, ettersom utviklerne først begynte å jobbe med det denne uken.

Også noe for online-fans

FunCom annonserer også utvidelsen «Shadowlands» til online-rollespillet «Anarchy Online», og forteller samtidig at de er godt i gang med neste utvidelse. «Towns of Rubi-Ka» heter den, og vil tillate at spillerne selv kan lage byer og hager.

Og som ikke «Anarchy Online» er nok, pønsker FunCom på en helt ny nettbasert spillverden.

- De uvurderlige erfaringene vi har fått fra «Anarchy Online» gjør oss i stand til å utvikle en splitter ny og fantastisk online-verden, sier Aas.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling