Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Den morderiske presidentkandidaten er tilbake i mars: - Jeg har akkurat begynt

Se traileren til fjerde sesong av suksesserien her.

(Dagbladet): TV-serien «House of Cards» følger den skruppelløse politikeren Frank Underwood på hans mørke ferd mot makten i Det hvite hus.

Serien med Kevin Spacey i hovedrollen ble hyllet av kritikerne i de to første sesongene, og kalt den mest realistiske skildringen av maktspillet i Washington, D.C. verden hadde sett.

Ny sesong i mars Sesong tre fikk pepper blant annet for å gjøre Underwood til en karikert tegneserieskikkelse, men likevel er serien der hovedrollen bokstavelig talt går over lik for å få makt, blitt en seermagnet.

MED I NESTE SESONG: Neve Campbell har en rolle i fjerde sesong av House of Cards. Foto: NTB / Scanpix
MED I NESTE SESONG: Neve Campbell har en rolle i fjerde sesong av House of Cards. Foto: NTB / Scanpix Vis mer

I går ble første trailer for neste sesong sluppet, og samtidig kom nyheten om at alle de 13 episodene av neste sesong legges ut på strømmetjenesten Netflix 4. mars.

Serie-traileren er laget som en falsk politisk reklame der en vennlig stemme forteller at én mann kan redde hverdagen til folk i USA.

- Han setter mennesker før politikk, forkynner stemmen før Francis Underwood smeller igjen ei bok og med truende stemme annonserer:

- Jeg har akkurat begynt.

Traileren ble sluppet på nettstedet www.fu2016.com som skal forestille Underwoods valgkampside, akkurat da republikanerne hamret løs på hverandre i en valgkampdebatt.

Flere nye skuespillere Fra tidligere av er det kjent at Neve Campbell, kjent fra «Scream»-filmene, har fått en rolle i den fjerde sesongen av TV-serien.

Norske Thorbjørn Harr skal også ha prøvespilt for en rolle i den fjerde sesongen av det politiske dramaet med Kevin Spacey og Robin Wright i hovedrollene.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media