Den nye «Alle elsker Mary»?

Ben Stiller og Farrelly-brødrene samarbeider igjen.

(Dagbladet.no): I 1998 fikk Ben Stiller fikk sitt store gjennombrudd med «Alle elsker Mary» - Farrelly-brødrenes grensesprengende grisete romantiske komedie.

Nå kommer skuespilleren og brødreparet med en ny film - «The Heartbreak Kid». Her spiller Stiller en ungkar med forpliktelsesangst som tror han har møtt drømmekjæresten.

På bryllupsreisen oppdager han imidlertid at hun er dum og elsker Spice Girls, og at hun er kontrollerende, men uten kontroll over egne kroppslyder.

Dette er en nyinnspilling av en film fra 1972, men Farrelly-brødrene har som forventet gjort denne langt drøyere enn originalen.

Stiller sier imidlertid at han har satt ned foten for flere forslag de har kommet med.

- Ja, det er ting jeg har sagt til dem at jeg ikke vil gjøre. Som regel forslag om at jeg må vise fram visse kroppsdeler, sier han til nyhetsbyrået AP.

I filmen får også Stiller muligheten til å spille mot faren Jerry igjen. De to spilte også sammen i blant annet «Zoolander».

De siste årene har Jerry Stiller gjort seg mest bemerket som George Costanzas særdeles hissige far i «Seinfeld» og i en nesten tilsvarende temperamentsfull rolle i «Kongen av Queens». I «The Heartbreak Kid» får Ben stiller flere muligheter til å vise fram at også han kan være hissig.

Hvor raseriet kommer fra?

- Jeg vet ikke. Det må du nesten spørre noen profesjonelle om, sier Ben Stiller til AP.

«The Heartbreak Kid» har norgespremiere 19. oktober.

BARNSLIGE: Peter og Bobby Farrelly på settet til «The Heartbreak Kid».