Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Den nye Britney

Billie Piper er 17 år, sexy og synger popmusikk. Hun har allerede hatt tre nummer én-hits i Storbritannia, den siste produsert i Trondheim.

Det sier kanskje alt om en popartist at vi må stille henne spørsmålet:

- Er du jomfru?

- Jeg skjønner at du vil spørre om det, men for meg er det ikke relevant. Britney Spears og Jessica Simpson liker å fortelle om at de sparer jomfrudommen sin, men ikke jeg, forteller Billie Piper, som tidligere var sammen med Ritchie Neville i boy-bandet Five.

Tilbake på toppen

Billie Piper var bare 15 år da hun gikk til topps på britiske hitlister med singelen «Because We Want To», og 16 med «Girlfriend». 17 år gammel, og etter at markedet for Britney-kopier har eksplodert, framstår hun som langt mer sexy, og er tilbake med den norskproduserte «Day and Night». Trondheimsstudioet Stargate fikk sin største hit da de mikset og produserte singelen, som gikk rett inn som nummer én i mai.

Uheldig med puppene

- Det var en episode der du kom til å vise fram puppene dine offentlig. Hva hendte?

- Jeg opptrådte i bikinitopp på londonklubben G-A-Y. Det var kjempemorsomt, publikum hylte og skrek. Jeg prøvde å følge opp ved å være vill på scenen, men uheldigvis kom brystvortene mine til å vises mens jeg danset. Det leste jeg i avisene dagen etter.

- Merket du det ikke?

- Nei, det var jo ikke slik at de var ute hele tida. Det var dessuten et uhell. Og så var det fotografer der og tok bilder. Seinere ble jeg beskyldt for å være et dårlig forbilde for ungdom. Men dette var tross alt en konsert for voksne homser og lesber, det var ikke noe jeg ville gjort foran barn.

Produkt av bransjen

Selv om hun er med på å skrive låter selv, ble hun ikke popartist på eget initiativ. Etter en reklame for popbladet Smash Hits i England, ble hun oppringt av plateselskapet som spurte om hun kunne synge. Nå er hun en av Virgins internasjonale storsatsinger.

- Hvis jeg ikke hadde jobbet med musikk, hadde jeg sikkert tatt teaterutdannelse, sier Billie Piper.

FOTOTRENING: Popprinsesse Billy Piper viser en utrolig evne til å posere.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media