Den nye fritidsklubben

Ikke akkurat en fritidsklubb slik vi er vant til å se det - men likevel. KLUBBEN til Blå og So What! skal sørge for at du ikke sitter hjemme på mandagene.

Det nye musikk-konseptet med det upretensiøse navnet «KLUBBEN», er et samarbeidsprosjekt mellom Blå og So What!, og vil vekselsvis holdes på de to musikk-klubbene.

Denne kvelden blir det klubb på Blå, og programmet er mangfoldig med dBut Records som gjennomgangstema. I forbindelse med nye plater fra Perculator og franske Daft Punk, blir det skiver til de første som kommer.

Ellers holder Pauls Boutique konsert. Og det blir visning av musikkvideoer, med artister som Daft Punk, Palace of Pleasure, Krøyt, Upper Rooms, Martine&Mirejam, Bogus Blimp, Cloroform, Beatroute, og Salvatore.

KLUBBEN satser på å bli det beste utelivstilbudet i Oslo på grå mandagskvelder. Mens det ellers ikke er så mye som skjer, skal Blå og So What komme med fantasifulle tilbud til de musikkinteresserte i byen.

På dagbladet.no kan du lese anmeldelsene av Perculators Sergeant Major og Daft Punks Discovery. Du kan også lese mer om Perculator på bandets Internettsider.